Projecte d’immersió científica

Des de l’assignatura de ciències aplicades, l’alumnat d’FP1 en coordinació amb la comissió de sostenibilitat, està portant a terme un projecte d’immersió científica en col·laboració amb la Dra. Silvia Manrique de la Universitat Politècnica de València.  

És sabut que les temperatures estan pujant arreu del món a causa del canvi climàtic i en aquest context, la producció de les varietats més comercials d’albergínia estan disminuint Afortunadament, a València existeixen varietats autòctones que de sempre han sigut més resistents a la sequera però també menys comercialitzades i que podrien ser resistents a aquestes temperatures. Nosaltres, dins del projecte LeMa, avaluarem si aquesta resistència és real cultivant varietats comercials junt a varietats d’albergínia autòctones al nostre hort. Els resultats seran avaluats estadísticament i si tot va bé, reportats en un article científic. Contribuirem així a la seguretat alimentària de l’Horta Nord i els ODS2 (cero fam), ODS4 (educació de qualitat), ODS11 (ciutats i comunitats sostenibles), ODS12 (producció i consum responsables) i ODS13 (acció pel clima). 

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies