Galeria de vídeos de la participació del nostre centre en el primer Foro de Conversación el passat novembre

El passat mes de novembre alumnat del nostre centre participà en el primer Foro de Conversación organitzat per la Fundación Europea para el Estudio y la Reflexión Ética i patrocinat per Caixa Popular. Podeu veure ací la notícia publicada en la nostra pàgina web. Ara, aquesta fundació posa a disposició del públic mitjançant el seu canal de vídeos de Youtube una sèrie de filmacions sobre la participació de l’alumnat en aquest esdeveniment.

En el primer vídeo, dos professors del centre, Núria Aznar i Alexandre Navarro, valoren la repercussió personal i docent d’aquesta activitat en l’alumnat. En el segon, trobem el representant de Caixa Popular que reflexiona sobre la necessitat de la conversa com a eina de diàleg i comprensió en la societat actual.

Després, dues de les alumnes participants enraonen sobre la diferència entre conversa i debat. El filòsof i professor Jesús Conill, catedràtic de Filosofia Moral i Política de la Universitat de València, pronuncià la conferència magistral, seguida amb molt d’interès per l’alumnat, que va cloure el Fòrum; aquest vídeo recull algunes de les seues reflexions. L’últim vídeo, finalment, fa un repàs en imatges de la trobada que aplegà més de 200 alumnes de cinc centres educatius valencians.