Històric de Projectes

Lliga matemàtica

LLIGA MATEMÀTICA. CURS 2022-2023.

El Departament de matemàtiques torna a organitzar, per segon curs, una lliga matemàtica que es  divideix en els següents nivells:

 • Nivell 1: 1r i 2n d'ESO
 • Nivell 2: 3r i 4t d'ESO
 • Nivell 3: 1r i 2n de Batxillerat
 • Nivell ESTRELA: tots els cursos

Aquest curs es faran 5 fases, i en cada fase hauràs de resoldre un problema de lògica o d'ingeni segons el nivell corresponent i, si vols, el de nivell ESTRELA. Quants més problemes resolgues, més punts obtindràs.

Els problemes els pots descarregar en aquest web. Cada problema puntua de 0 a 5 punts, d'acord amb els següents criteris generals de qualificació (cal que consultes el document adjunt per a informació més detallada):

 • Participa i treballa (bé o malament) el problema:.... 1 punt.
 • Raona detalladament tots els passos:........................... 3 punts.
 • Troba la solució correcta:....................................................1 punt.

La classificació es penjarà en la porta del Departament de matemàtiques per a què la pugues consultar en qualsevol moment.

L'entrega de cada problema ha de ser en documents separats i els pots deixar en el departament de matemàtiques o els pots entregar al teu professor o a la teua professora de matemàtiques.

Per tal de conèixer detalladament el funcionament i l'organització de la lliga matemàtica, com pot afectar la lliga a la nota i que pot obtindre el guanyador o la guanyadora, cal que consultes el document adjunt: LLIGA MATEMÀTICA, 2022-2023.

Per a descarregar els problemes hauràs de clicar sobre les entrades que mostrem seguidament. La primera descàrrega de problemes estarà disponible el dia 24 d'octubre.

Ànim a totes i a tots!!!!

Transformant el nostre món amb l'Economia del bé comú. Emprenedoria social. Programa Emprén.

Logo actualizado fondo blanco

El curs 2018-2019 començàrem a treballar projectes d'Economia del bé comú de la mà de la Fundació Novessendes i continuem treballant amb dita Fundació. Els projectes finançats per la Generalitat Valenciana els desenvolupa la Fundació Novessendes i s'implementen en els centres educatius. Es forma l'alumnat, el  professorat i les famílies.

El projecte mostra que existeix una altra manera de fer educació cap a l’empresa pensant en el benestar de la comunitat i no sols en maximitzar benefici econòmic. En altres paraules, que es pot crear valor econòmic tenint en compte l’impacte positiu a nivell mediambiental i social de la nostra activitat amb els valors de l’Economia del bé comú: transparència i participació democràtica, sostenibilitat ambiental, dignitat humana, justícia social i solidaritat.

El curs 2021-2022, desenvolupem els projectes d'emprenedoria a l'Aula Emprén. Aquesta aula s'ha creat atés que el nostre centre participa en el Programa Emprén, de la Xarxa NOVIGI de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport. Més informació en el següent enllaç: NOVIGI.

Volem destacar que el Programa Emprén està compartint i millorant espais físics que formen part del projecte de centre Aula Verda. Dos dels nostres espais de presentació de projectes són l'Aula d'ecologia i l'Hort del pati. Dos espais inspiradors del nostre centre que anem a millorar i en els que anem a fer visible l'emprenedoria.


 

 

Projectes interdisciplinars

TREBALLAR PER PROJECTES, NOVA ESTRATÈGIA PEDAGÒGICA EN EL NOSTRE CENTRE 

L’alumnat de 2n d’ESO treballa l’àmbit Científic-Tecnològic i l’àmbit Humanístic per Projectes Interdisciplinaris. Els projectes inclouen continguts de diferents matèries com Geografia i Història, Física i Química, Tecnologia, Valencià, Castellà, Anglès i Educació Plàstica i Visual. En concret, s'han dissenyat  sis projectes d'aprenentatge que realitzaran al llarg de tot el curs acadèmic.

L'alumnat amb aquesta metodologia, aprén a pensar per ell mateix, a investigar i  aprendre dels seus errors i dels seus encerts, a abordar i resoldre problemes des de diferents vessants del coneixement. L’objectiu, és potenciar l’autonomia de l’alumnat elaborant els diferents projectes, aprenen fent.

Us convidem a què veieu en aquest vídeo el que fem:

L'art de la plastinació

PROJECTE L’ART DE LA PLASTINACIÓ

És un projecte d’innovació educativa que implica als departaments de Educació física, Educació plàstica i visual, Anglés i Biologia i geologia. Amb l’excusa dels òrgans plastinats adquirits amb la subvenció del projecte, el nostre alumnat aprén sobre l’anatomia del nostre cos. Al voltant d’aquest aprenentatge realitzarem diferents activitats amb la finalitat d’aprendre sobre el cos humà, hàbits saludables i solidaritat. D’entre les activitats que realitzarem al nostre projecte destaquem la dissecció d’òrgans en fresc, taller de plastinació d’arbres bronquials, desdejuni saludable, taller reanimació cardiovascular, aprenentatge servei a les escoles de la localitat, exposicions amb audioguies en anglès, castellà i valencià, donació de sang i una cursa solidària. Des de «L’Art de la plastinació» volem que el nostre alumnat entenga que l’ésser humà té un cos increïble que ha de valorar i cuidar. Bona salut!!

PLASTINACIO 2021 2022 - YouTube

Soberania alimentària global V

Com en cursos anteriors, enguany tenim una nova edició del seminari "Com ens alimentem? Sobirania alimentària V". En aquest projecte es tracta l'alimentació saludable, sostenible i la sobirania alimentària. Aquest últim concepte tracta el dret dels pobles a definir les seues pròpies polítiques i estratègies de producció, distribució i consum d'aliments amb base en la xicoteta i mitjana producció. Aquest aprenentatge va dirigit al nostre professorat i alumnat. Al seu voltant es desenvolupen activitats com el desdejuni saludable, col·laboració amb l’associació local CSA el Manyà i amb el seu hort «A tornallom», les dones al camp, activitats vinculades a l’ONG Justícia alimentària global i un Showcooking. Com a producte final tenim el nostre concurs «Canal cuina IES Massamagrell» dirigit als i els alumnes de 3rESO que es realitza al finalitzar el curs. Des de aquest seminari volem fomentar la cura de la salut de les persones i del nostre planeta. Bon profit!!

Desdejuni saludable

Per MARTA, BARRES MARTORELL | 25 d'abril de 2022

Soberania alimentària

Per MARTA, BARRES MARTORELL | 17 de novembre de 2021

Aula verda

El projecte d’Aula Verda pretén que siguem conscients de la necessitat de respectar el Medi Ambient i passem a l’acció tenint cura del nostre entorn.

Entre els seus objectius es troben:

 • Crear hàbits respectuosos amb el medi ambient i el consum responsable.
 • Sensibilitzar i aconseguir el compromís per part de totes les persones integrants de la nostra comunitat educativa en la millora de la qualitat ambiental del nostre centre.
 • Millorar les condicions ambientals del nostre entorn.
 • El curs 2021-2022, el projecte Aula verda i el programa Empŕen de la Xarxa NOVIGI comparteixen objectius de sosteniblitat. Tots dos projectes es veuen reforçats i es fan visibles per a un major nombre d'alumnat.

Seguidament podeu trobar informació del que anem fent.

L’hort del pati, sembrem creïlles

Per MARTA, BARRES MARTORELL | 25 de febrer de 2022

L’hort del pati

Per MARTA, BARRES MARTORELL | 25 de febrer de 2022

Aula Verda

Per MARTA, BARRES MARTORELL | 17 de novembre de 2021

Hope and act. Càtedra ODS, Universitat de València

Hope and act.

Per MARTA, BARRES MARTORELL | 17 de novembre de 2021