L’Ajuntament premia l’excel·lència de l’alumnat de l’IES de Massamagrell

Vuit dels deu premis a l’excel·lència educativa de l’ESO han estat atorgats a alumnes de l’IES de Massamagrell, així com set dels vuit de cicles formatius i bona part dels de Batxillerat. 

El passat 2 de febrer es van lliurar en el Centre Cultural de Massamagrell els premis a l’excel·lència acadèmica que atorga cada any l’Ajuntament de la localitat a l’alumnat veí del poble que ha destacat pel seu rendiment i bons resultats en els estudis. Enguany s’acompleix l’edició número deu d’aquest guardó municipal.  

L’acte comptà amb la presència de l’alcaldessa, Pilar Peris, de la regidora d’Educació Anabel Moreno, així com per representants dels diversos centres educatius de la localitat. Per part dels nostre IES assistí la directora, Isabel Tamarit.  

Alumnat de la localitat que ha estat premiat per l’Ajuntament de Massamagrell, autoritats i representants dels centres educatius del poble. Font: Facebook Ajuntament de Massamagrell.
L’alcaldessa de Massamagrell, Pilar Peris, a l’esquerra i la directora de l’IES de Massamagrell, Isabel Tamarit, a la dreta. Font: Facebook Ajuntament de Massamagrell.

Els guardons consisteixen en el lliurament dels diplomes commemoratius, que s’acompanyen de dotació econòmica, en el transcurs d’un acte en el qual els discursos de les autoritats van lloar i agrair l’esforç de l’alumnat en la seua cursa acadèmica i personal. A continuació, la resposta per part d’una representació d’aquests agraí el el reconeixement municipal. 

Des de fonts de l’Ajuntament es manifesta que “Cada reconeixement representa no sols un assoliment individual, sinó també el reflex del suport i la dedicació de tota la comunitat educativa al nostre poble”. L’alcaldessa li donà l’enhorabona als alumnes premiats i els encoratjà a continuar construint el seu futur. Per part de la nostra directora, es posà de manifesta l’esforç i el treball continuat de millora que es du a terme per poder obtindre resultats com aquests.