Pensem en verd

Què mengem? Què comprem? Com ens desplacem? Decisions de cada dia que afecten tant el nostre desenvolupament personal com a la sostenibilitat del planeta.

Són preguntes que es converteixen en decisions. L'Educació té un paper fonamental en la redefinició del concepte de Sostenibilitat, i en la necessària reavaluació de la relació de la Societat humana amb el planeta que la sustenta. La necessitat d'enfrontar els reptes que ens planteja i pantejará l'emergència climàtica com a societat i com a individus, requereixen la participació de l'Educació. Citant a Andreu Escrivà, en parlar de la incertesa que planteja la situació actual :

"La incertesa, que abans em semblava una cosa molt negativa, s'ha convertit en una cosa positiva. És a dir, no saber exactament què passarà és una cosa positiva, perquè significa que ho podem canviar. Això sí: l'esperança cal treballar-la, no ve gratis."

Treballem en la inclusió d'un punt de vista ecosocial en desenvolupar les diferents matèries, i en projectes concrets com l'aplicació de les 4R o l'hort ecològic escolar. La relació entre el medi ambient i la salut humana també està sent objecte d'estudi en els últims cursos, incorporant noves tecnologies que enriqueixen l'aprenentatge.

Lo sentimos, no pudimos encontrar ninguna entrada. Por favor, intenta una búsqueda diferente