PREVISIÓ 1r BATXILLERAT

Accediu als formularis de previsió de matrícula:

Descripció de projectes d’investigació de 1r de batxillerat

  ASSIGNATURES PER CURS  

Estructura i assignatures del curs:


INFORMACIÓ

En aquest apart trobareu tota la i infromació per als alumnes que faran 1r de batxillerat durant el curs 2024-2025, per la qual cosa, aquesta informació va dirigida als alumnes, pares, mares o tutors dels alumnes de 4t d’ESO actuals.  

Una novetat dels propoer curs és la inclusió dels projectes d’investigació com a assignatura optativa, junt a altres. Tens la informació dels projectes a l’enllaç següent.

Informació dels Projectes d’investigació ofertats

Informació respecte al procés de matrícula

Donada la situació actual, encara no hem definit com es realitzarà el procés de matrícula, però els adjuntem una sèrie d’indicacions al respecte:

1. Tots els alumnes que volen cursar 1r de batxillerat a l’IES Francesc Tàrrega, siguen alumnes del centre o d’un altre centre, han de realitzar el tràmit  d’admissió de manera telemàtica. A hores d’ara no tenim infromació de com es realitzarà el procés, en el moment que el tinguem ho pubicarem.

2. Les modalitats que es cursen a l’IES Francesc Tàrrega són: batxillerat d’humanitats i ciències socials, batxillerat general i  batxillerat de ciències, en horari diürn i nocturn.

3. Tot el procés d’entrega de documentació no està definit, estem a l’espera de les informacions de les autoritats i la situació de la pandèmia en el més de juny i juliol.

4. Els futurs alumnes és important que realitzen la previsió de matrícula, per a elegir les assignatures optatives del proper curs. Així el centre podrà organitzar els grups del proper curs d’una millor manera. Teniu l’accés en el marc esquerre de la pàgina i un vídeo explicatiu a continuació.

Al marc esquerre trobareu l’accés a la previsió d’assignatures per a la matrícula. Feu clic als enllaços per accedir.