El nostre cicle de cuina amb Soles Repsol i llista d’espera.

28/5/2024.

Cicles formatius.

El nostre cicle de cuina apareix en el periòdic Las Provincias. En la notícia detallen com els alumnes del nostre institut “perfectament uniformats” posen en pràctica els seus coneixements en restaurants com La Marítima.

En la informació podem llegir les afirmacions de Javier d’Andrés, director gastronòmic del Grup La Sucursal, un dels impulsors del projecte que s’ha convertit en un rotund èxit afirma: “No ha sigut senzill posar-ho en marxa -no hi ha cap cas semblant en tota Espanya- però des del moment en què ho va plantejar hi ha hagut molta gent que li ha donat suport i ha apostat pel projecte”. A més explica que la demanda del cicle formatiu va quadruplicar l’oferta disponible a causa de la implicació de l’equip de La Sucursal a nivell comunicatiu.

Llig tota la notícia en el següent link.

 

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies