EUROPA A L’IES BELLAGUARDA

El 4 de juny ens va visitar l’eurodioputat Domènec Ruiz Devesa a l’IES Bellaguarda. En primer lloc, el vam rebre, després es va presentar i fer una xicoteta introducció de la seua tasca al Parlament Europeu i, a continuació, tres companyes júniors el van entrevistar.

Va estar una jornada molt enriquidora ja que vam aprendre nocions de com funciona el parlament en les seues seus a Brussel.les i Estraburg i com compagina la seua vida entre Espanya i els viatges a l’estranger. A més a més, ens va explicar quina ha sigut la seua formació acadèmica i els diferents càrrecs que ha tingut des de ben jove en l’ambit polític i, especialment, a nivell d’Europa.

L’eurodiputat ens va visitar just la setmana que se celebraven les eleccions al Parlament Europeu i ens va explicar quins són alguns dels beneficis que tenim pel fet de pertànyer a la Unió Europea.

Cal destacar que Domenec Ruiz Devesa és nascut a La Nucia, parla la nostra llengua valenciana, la qual cosa ens va fer sentir molt proper a ell. Pensem que hem sigut afortunats de gaudir de la seua presència a l’institut.

Equip de redacció ambaixadors juniors.