Nou Canal Telegram @LaMeuaBeca

Des de la unitat de beques de la direcció territorial de la conselleria d’educació a Alacant hem posat en marxa el Canal de Telegram @LaMeuaBeca amb l’objectiu d’informar la comunitat educativa sobre la campanya de beques 23/24 del Ministeri d’Educació i Formació Professional.

El canal entrarà en servei el dilluns 27 de març. Està pensat per a informar i acompanyar en el procés de sol·licitud i tramitació de les beques. Tractarem de compartir continguts relacionats amb les diferents fases de la campanya de beques. Partint de l’experiència de les campanyes anteriors i en funció de les preguntes /dubtes més freqüents que ens arriben a través del correu electrònic, anirem generant continguts (vídeos, infografies) amb els quals tractar de resoldre aquests dubtes.

En els pròxims dies es convocarà una reunió a través de Teams per a informar els centres de les principals característiques d’aquest canal.

Preguem que, a partir del pròxim dilluns, es done la màxima difusió del canal entre la comunitat educativa del centre utilitzant per a això els materials adjunts.