Ideatones per a la Democràcia i l’Agenda 2030

Dijous passat 9 de maig estudiants de primer any de GEVECO, Comerç Internacional, i Màrqueting i Publicitat van participar en el projecte “Ideatones per a la Democràcia i l’Agenda 2030″. Aquesta iniciativa va consistir en una intensa jornada de tallers i activitats dissenyades per a inspirar als joves a Espanya a involucrar-se activament amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i explorar l’impacte social a través de la tecnologia.

Els estudiants es van dividir en grups per a debatre temàtiques clau com a tecnologia i emprenedoria, impacte social, i la transició d’idees a accions concretes. Posteriorment, van aplicar l’aprés per a desenvolupar projectes innovadors que van ser dissenyats per a implementar-se amb el suport de la plataforma col·laborativa en línia empodera.org.

Aquesta experiència no sols va proporcionar als estudiants eines i coneixements valuosos, sinó que també va reforçar el seu paper com a agents de canvi en les seues comunitats i més enllà.