“Especialització en Blockchain: Una Xerrada Inspiradora amb Carlos García de Nacions Unides”

El 23 de gener, els alumnes del curs d’especialització d’Intel·ligència Artificial van tenir el privilegi d’assistir a una xerrada sobre blockchain, impartida per Carlos García, qui actualment forma part de l’equip de Nacions Unides. L’esdeveniment, organitzat en el nostre centre, no sols va proporcionar una visió profunda sobre l’impacte i les aplicacions de la tecnologia blockchain, sinó que també va servir com una excel·lent oportunitat perquè els estudiants ampliessin els seus horitzons en aquest camp emergent.

Carlos García,va compartir insights valuosos sobre com aquesta tecnologia està sent utilitzada per a abordar alguns dels desafiaments més urgents del món. La seva xerrada va cobrir una varietat de temes, des dels fonaments del blockchain fins a les seves aplicacions més innovadores en diferents sectors, incloent-hi el desenvolupament sostenible i l’ajuda humanitària.

En resum, la xerrada de Carlos García va ser una experiència enriquidora que va ampliar el coneixement dels nostres estudiants sobre blockchain i els va proporcionar una visió única de la seva aplicació en el món real. Estem agraïts per la seva valuosa contribució i esperem més col·laboracions en el futur.