Jornades de portes obertes online de Formació Professional

Vull estudiar un cicle formatiu i no sé com s’estructuren els cursos? Vaig a fer pràctiques en empresa? Puc treballar a l’estranger? Tinc eixida professional garantida? Què és l’FP Dual? Quants idiomes aprendré?
Jornada de puertas abiertas

Els dies 12 i 13 de maig realitzarem les jornades de portes obertes que es realitzaran online. Jornades dirigides a tot l’alumnat que estiga pensant a realitzar un cicle de formació professional tant de grau mitjà com de grau superior.

Resoldrem tots els vostres dubtes sobre els cicles formatius que s’imparteixen en l’IES Abastos.

L’IES Abastos està localitzat en el centre de València i perfectament comunicat amb autobusos, metro i estació de tren. Enclavat en un edifici històric compta amb excel·lents dotacions i un gran equip professional per a oferir a l’alumnat un ensenyament de qualitat sempre orientada a proporcionar a l’alumnat la millor formació de cara al mercat laboral.

Millorar el teu futur professional depén de tu, aposta per l’IES Abastos!

Portes obertes Grau Mitjà

Data i hora: Dimecres 12 de maig a les 19:00h

Enllaç de la reunió:
https://gveducacion.webex.com/gveducacion/j.php?mtid=m0a02de417f5e48a4d191657e61aa751c 
Contrasenya:
GMAbastos

Portes obertes Grau Superior

Data i hora: Dijous 13 de maig a les 19:00h

Us esperem!

Abastos entrada