Acord entre l’American Space i l’IES Abastos per la impartició de classes de conversa en anglés gratuïtes i en grups reduïts 1h a la setmana

L’IES Abastos signa un acord de col·laboració amb l’American Space València per a:
– Impartició de classes de conversa en anglés (de moment online)
– Participació en activitats de l’institut

De moment l’activitat s’iniciarà amb classes de conversa per a l’alumnat des de 3r ESO a 1r Batxillerat. Serà de 1h setmanal i alternaran una setmana dijous i una altra divendres de 9.30 a 10.30, connectant-se els dies que es queden sense docència presencial.

American Space València

AMERICAN SPACE és una iniciativa de l’Ambaixada dels EUA, que té presència en
nombrosos països i la seua fi principal és ser un centre cultural de trobada i difusió de la cultura americana. Per a això, realitzen nombroses i molt diverses activitats, la majoria en llengua anglesa, i totes elles gratuïtes. L’AMERICAN SPACE a València compta també amb el suport de la UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA, ja que la seua seu és allí. Actualment no hi ha activitats presencials, però fins l’any passat hi havia una gran varietat d’activitats per a xiquets i alumnes, com el Club de Debat, i incloent tallers de còmics, creativitat artística, disseny d’Apps, robòtica, programació per blocs/Escratx, entre altres. Amb la finalitat d’arribar a nous públics i donar suport a l’aprenentatge d’anglés, hem dissenyat un nou programa que es diu L’Aula Americana (The American Classroom), per als col·legis i instituts de la Comunitat Valenciana. Entre les activitats virtuals que tenim en marxa actualment és la de conversa amb els alumnes de la IES Abastos els dijous i els divendres al matí.