Cada matí fem l’assemblea. En este moment, a més d’establir rutines diàries, és un espai de diàleg entre la mestra i els xiquets i xiquetes, on compartir idees, experiències, dubtes… S’anticipa la jornada escolar i es presenten les activitats i/o coneixements a treballar.

En l’última sessió de cada dia treballem els racons. Són racons variats en els quals es treballa el joc simbòlic, els sentits, la psicomotricitat, les matemàtiques i la lectoescriptura. Cada dia tots i totes passem per tots els racons per a poder aprofitar totes les oportunitats que ens oferixen.

Este curs estem fent el projecte “El pas del temps”. I celebrem l’aniversari Montessori de cada xiqueta i xiquet. És el seu dia especial!!

Estem aprenent moltes coses de forma molt divertida com per exemple el grafisme creatiu.

Amb la robòtica ens entretenim i a més ens ajuda a desenvolupar el raonament, a pensar, a treballar de manera cooperativa. Ens encanta!

El Monstre de colors és el conte que més ens agrada, i amb els peluixos dels personatges juguem un munt. Així, de manera divertida, treballem les emocions.

Arriba l’hora de desenvolupar la creativitat i “embrutar-nos les mans”… I és que és tan divertit fer manualitats amb fang…

Comencem amb la lectoescriptura! El primer és treballar la consciència fonològica. I seguim amb el projecte del nom.

També han vingut les famílies a classe per a jugar amb nosostros i nosaltres en els grups interactius. Ha sigut estupend.

I arriba el moment de la música. Tenim instruments musicals per a practicar, descobrir, experimentar i passar-ho super bé.

Fem moltes eixides per a aprendre coses super interessants.

ANEM A LA LUDOTECA

GAUDIM AMB ANIMACIÓ LECTORA EN EL COL·LE

CELEBREM HALLOWEEN

CELEBREM EL DIA DE LA PAZ

Un altre moment que gaudim un munt és la psicomotricitat en el gimnàs.

Al Vila, a partir d’un projecte d’investigació, treballem la psicomotricitat vivenciada. Consistix a oferir als xiquets i xiquetes un espai i uns materials per a moure’s, jugar, experimentar, crear i comunicar de manera lliure.

Ja hem començat a fer els patis actius. Ens equipem amb cascos per a anar protegits i eixim al pati amb les bicis, motos, tricicles i patins. És super divertit!

Ens encanta jugar al pati del col·le. Cada dia passem una estona en els gronxadors, jugant amb l’arena, corrent…

La classe de 3 anys ha decidit ser “La classe dels dinosaures”