INICIACIÓ A L’ACROSPORT

PRI 3 I PRI 4

ENS INICIEM A L’ACROSPORT

 

La gimnàstica acrobàtica o acrosport és un esport acrobàticcoreogràfic que integra tres elements fonamentals: formació de figures o piràmides corporals, acrobàcies i elements de força, i flexibilitat a més d’equilibris com a transicions entre figures. Té elements de dansa, salts i cabrioles gimnàstiques com a component coreogràfic, que li atorguen el grau d’artístic.

L’acrobàcia és cadascun dels exercicis gimnàstics o d’habilitat que realitza un acròbata: equilibris, salts, girs, etc. Les acrobàcies són una part important de l’acrosport. Es poden entendre les acrobàcies fora de l’acrosport però no l’acrosport sense acrobàcies.

En resum,

ANEM A FER FIGURES AMB EL NOSTRE COS!

   

Com que estem en casa anem a fer figures individuals per a començar a practicar, podem ficar-nos música relaxant i fer aquestes figures fent relaxació, com si ferem ioga. Ja sabeu que si els nostres familiars poden i es volen unir, pot ser molt divertit.

Ací vos deixe unes figures que podem fer o intentar fer, aquelles en les que ens hem de ficar en el cap a baix, millor practiqueu-les amb ajuda d’algun familiar o les deixem per a més endavant. 

Comencem per les figures més senzilles, recordeu que hem de practicar i amb música ambiental relaxar-nos.

No tingueu presa, el pròxim dia passarem més figures per a poder fer per parelles, anem pas a pas.

És molt important no fer-se mal!

Hem de mantenir la posició uns 20 segons aproximadament.

 

TOT EIXIRÀ BÉ!