Carnestoltes 2024

Vila-real, 9 de febrer 2024

Ara arriba en Carnestoltes....

Un any més arriba el tradicional Carnestoltes, amb les seues disfresses, consignes, música...

Aquest curs, la temàtica triada ha estat diferents èpoques històriques: INF 3 anys  la prehistòria, INF4 Antiga Grècia, INF5 Egipte, PRI1 Imperi Romà, PRI2 Vikings, PRI4 Edat mitjana, PRI3 Els feliços anys 20, PRI5 Els anys 60 i PRI6... del futur?.

No han faltat al llarg de la setmana les consignes... davantals, pijames, complements al cap, al coll... i la vesprada del divendres, amb la incertidumbre del temps atmosfèric, el passacarrers pels voltants del centre i la desfilada dins del centre, acompanyats per la Xaranga patrocinada per l'Associació de Famílies del centre.

Com sempre, aquesta activitats no es podria realitzar sense la implicació de tota la comunitat educativa. Moltes gràcies famílies per l'ajuda i la compresinció!!!

Us deixem un resum fotogràfic del Carnestoltes 2023!!!!

2024_01_denip_28