PRI5. Natació escolar

Vila-real, curs 23/24

Tot i que no com ens agradaria des del centre i com tradicionalment s'ha desenvolupat l'activitat de natació escolar, aquest curs hem pogut reprendre l'activitat, participant l'alumnat de PRI5.

Cada vesprada de dimarts, de 15 a 17h, alternativament cada grup de PRI5, es desplaça fins la Piscina Municipal Yurema Requena acompanyat de les seues tutores i dels mestres d'Educació Física per fer la classe en el medi aquàtic. Poder gaudir de'aquesta activitat de forma gratuïta i dins de les classes d'Educació Física, suposa donar l'oportunitat, be d'enriquir les destresses aquàtiques o be iniciar-se.

L'Ajuntament de Vila-real facilita i proporciona l'accés de forma gratuïta a les instal·lacions, fet que agraïm, i els mestres del centre imparteixen les classes. Esperem en el futur es puga tornar a incorporar el monitoratge especialitzat en natació per col·laborar a les classes.

2024_02_13_pri5_piscina