INF4. Taller participació famílies. Protagonista Laia

Dijous 24 novembre 2022

Donat que aquesta setmana es la protagonista Laia a la classe dels mags, han vingut a acompanyar-nos a la classe i fer-nos una manualitat els pares de Laia ( María i Miguel).

Com la seva mare es de València han volgut mostrar-nos com gaudeixen de les festes i que fan la setmana de Sant Josep. Amb aquest motiu ens han posat un vídeo on els protagonistes eren ells i ens mostraven cada pas que fan aquesta setmana ( ens han mostrat la falla, els amics, la ofrena a la Verge, la cremà,… i moltes més coses i damunt apareixia la nostra companya vestida de fallera de ara i quant era menuda. Quina gràcia !!!!

Després ens han ensenyat com es vesteixen i quins complement utilitzen quant van també el vestit regional.

Després i encara mes divertit ens han ensenyat un xicotet ninot fe falla (indultat) i posteriorment hem pogut convertir-nos en artistes fallers i hem intentat fer el nostre propi ninot. Com ho hem fet?? Doncs molt senzill amb paper de periòdic i cola. Però encara està en procés , perquè hem vist que costa molt de fer i necessitem varies sessions. Ja us mostrarem com ens ha quedat.

En definitiva, ens hem divertit molt i ho hem passat genial!!! Gràcies família !!