Ed. Infantil 5 anys i els experiments de les nostres mares

L’alumnat d’Educació Infantil 5 anys seguim treballant i coneixent nous experiments. Aquesta vegada, ha sigut el torn de les mares de Leire (Ana), Lara (Naima) i Alejandra (Angelica) de la classe dels Robots que han realitzat tres experiments.

Per començar, hem anat tots a la classe del robots i hem baixat totes les persianes i apagat la llum perquè Angelica ens anava a mostrar dos experiments màgics sobre la llum.

El primer d’ells s’anomenava «La llum blanca». La llum blanca esta formada per la llum de tots els colors. El roig, el verd i el blau son els tres colors bàsics de la llum. Per a saber si açò era veritat varem utilitzar tres llanternes cada una d’un color (blau, roig i verd) i les vam projectar en la paret. Sabeu que va passar quan es van unir tots els colors? Que va aparèixer la llum blanca!!!!!

En el segon experiment, varem poder observar un arc de Sant Martí cassolà amb l’ajuda d’una llanterna i un cd vell. Va ser molt emocionant vore els diferents colors que formen l’arc.

Seguidament, ens van explicar l’experiment anomenat «El globus menja confeti». Les mares van unflar un globus i li varen dibuixar una cara. El globus per si mateix no te energia però al frotar-lo es carrega d’energia estàtica que fa que es menge el confeti!!!!

Per últim, les mamàs ens han explicat com fer caminar un clip sobre l’aigua. Per a aconseguir-ho doblem un clip en forma de L i subjectem un altre a este i el deixem suaument damunt de l’aigua. Sabeu que passa? Que sura!!!!

Una vesprada genial on vam gaudir molt i també aprendre moltes coses!!!

Ja estem esperant en moltes ganes la pròxima vesprada de experiments!!!!

Us deixem l’enllaç a les fotos dels experiments