INF 4 anys visita la comissaria de la Policia Local de Vila-real

Hui les classes d’Educació Infantil 4 anys hem anat d’excursió a la comisaria de la Policia Local de Vila­-real.

En arribar, hem conegut a l’agent Tàfol que ens ha ensenyat les instal∙lacions, i no us imagineu totes les coses que sap sobre els policies.

En primer lloc, hem vist la sala on ens reuneixen els policies per a saber quina feina han de fer cada dia.

Després, hem passat a la "sala de crisi" on tenen lloc les reunions importants. També hem visitat la sala on es formen els futurs policies, on fan els cursos per aprendre a ser policies. A més, hem entrat a la sala on guarden les pistoles, els cascs, les llanternes…

A les cotxeres de la comissaria ens ha ensenyat els diferents cotxes i motos que utilitzen els policies, ens hem quedat bocabadats quan ens ha ensenyat la galeria de tir, què ens ha explicat que tenia una paret de silicona que se tragava les bales que disparen les pistoles

Per últim, abans de tornar a l’escola, les mestres del CEIP Concepción Arenal ens han deixat el seu pati per esmorzar i fer pipi.

Aprofitant la visita a la comissaria, els membre de Protecció Civil també ens  han ensenyat diferents cascs i els ninots que utilitzen per a aprendre els primers auxilis.

Ha sigut un matí fantàstic, hem aprés moltes coses i molt interessants!!!

Mireu quines fotos més xules hem fet!!!


Moltes gràcies a Tàfol i a la Policia Local de Vila-real, a Protecció Civil i al CEIP Concepción Arenal per fer possible aquesta eixida didàctica!!!