Experiments a INF5: Arc de Sant Martí i plastelina casolana

Continuem amb els tallers de participació de mares i pares a Educació Infantil 5 anys, que aquest curs tractarà sobre la realització de diferents experiments.

Avui, han vingut a convertir-se en grans científiques les mamàs de José (Maria), Sílvia (Laura) i Lucia (Sonia) de la classe dels robots (INF-5B).

El primer experiment s’anomenava «L’arc de Sant Martí» on hem pogut observar com les mares posaven temperes de colors amb aigua en diferents gots de plàstic i ho barrejaven. Quan estava ben barrejat, han posat una tovallola de paper enrotllada entre els diferents gots, i així hem pogut observar com anava agafant color la tovallola format un arc de Sant Martí. Mentre que anava formant-se l’arc hem passat un per un per observar quin colors anaven agafant les tovalloles. Ha sigut magnific!!

En el segon experiment les mares ens han ensenyat com poder fer plastilina casera. Sols hem de mesclar 2 gots de farina, 1 de sal, aigua i quatres cullerades d’oli i mesclar. Però, per a que la nostra plastilina encara siga més divertida li podem posar colorant de color. Ha sigut molt interessant vore com es fa la plastilina però el que més ens ha agradat ha sigut poder tocar-la i modelar-la.

Hem gaudit molt dels experiments, tot gracies a les mares que per un dia s’han convertit en unes científiques super divertides, fins i tot han acabat totes blanques elaborant la plastilina!

Moltes gracies per vindre a compartir aquesta estona amb nosaltres!!!

Cliqueu a la foto o a l’enllaç per veure el resum fotogràfic de l’activitat