Campanyes recollida aliments

CAMPANYA DE SOLIDARITAT AMB EL POBLE SAHARIÀ

SMARA, l’associació de solidaritat i ajuda al poble saharià ha llançat una campanya per tal d’arreplegar aliments bàsics per als campaments de refugiats saharians. Aquells pares/mares que vulguen col·laborar poden portar el menjar al centre els fins el dia 18 de desembre.

Recordeu que sols es replegaran aliments bàsics:

SUCRE, ARRÒS I OLI

RECOLLIDA D’ALIMENTS CÀRITAS

Com cada any quan s’apropen aquests dies de festes, CÀRITAS realitza una campanya de recollida d’aliments per aquelles famílies més necessitades.

Tots aquells que vulgueu col·laborar podeu dur els aliments al centre (inclosos al llistat a peu de pàgina) fins al dijous 18 de desembre.

ALIMENTS BÀSICS:
Pasta de blat dur (macarrons, espagueti, sopes,…), sucre, sal, farina, llet (Condensada i UHT llarga duració), oli, tomaca (llanda), llegums (cuites o seques), llandes de conserva (tonyina, anxoves,…), galetes, cacau en pols  i arròs.

PRODUCTES TÍPICS D’ESTES DATES : Dolços en general, fruita en almívar, torrons,…

L’escola seguirà participant en campanyes solidàries ja que aquest tipus d’accions humanitàries són de naturalesa apolítica i aconfessional i el que fan es dignificar a les persones que les organitzen i que participen en elles.