Taller de ioga

Taller de ioga per a mares i pares

Bon dia , xiques! Comencem amb el “saludo al sol”….. Qui diu açó es Elena, la profe de ioga amb la seua veueta tendra i dolceta. Nosaltres bufem i rebufem, però al cap de 5 minuts, el nostre cos ja s’ha escalfat i vigoritzat per continuar la classe.

Practiquem diferents “asanes” o postures que ens fan descobrir músculs i zones del cos que teniem abandonades, tonificar-les i ser conscients d’elles plenament. Practiquem la respiració amb profundes inspiracions i espiracions. Millorem la nostra concentració i equil·libri. Afavorim la postura corporal… moltes coses hem aprés d’aquestes classes de ioga, però sobre tot a dedicar-nos un ratet a nosaltres mateixa i a notar i ressentir el nostre cos. Moltes gràcies per sembrar a dins nostre la llavoreta del ioga!

 

Gràcies Elena per aquesta fantàstica notícia