Infantil 3 i 4 anys visiten el Bioparc de València

Ahir els alumnes més menut del centre varen fer una excursió al Bioparc de València. En arribar a València vam esmorzar per tal d’agafar forces. A través del Pont Màgic vàrem deixar València per transportar-nos a la Sabana Africana on es troben les girafes, antílops i gaseles. Caminant caminant vam arribar a l’illa de Madagascar un espai molt bonic ja què es troba ple de cascades i salts d’aigua on és refresquen els flamencs. Més tard ja en la sabana seca vam trobar als rinoceronts, ens va impressionar molt el seu tamany i la seu banya que esta feta de pèl enroscat.

Al llarg de tot el matí són molts els animals que varem poder observar en el seu hàbitat natural, goril·les, ximpanzés, zebres, hipopòtams,.. També vam aprendre moltíssimes coses sobre ells que ens anaven explicant. Algunes d’elles ben curioses. Sabíeu que les girafes tenen la llengua blau fosc casi negra? i què dormen dretes? Ens van explicar que el lleó dorm casi tot el dia i què són les lleones qui eixen a caçar, això sí, el lleó és sempre el primer en menjar, per això és el rei de la selva!

Abans de dinar vam vore una exhibició de diferents aus com el mussol, l’àguila i la cigonya. Desprès de dinar vam fer tallers i jocs. Per acabar la nostra visita ens van presentar alguns dels animals com l’àguila i el porc espí, el veterinaris ens van explicar un munt de coses i van respondre a totes les preguntes que teníem… perquè som menuts però la nostra curiositat és molt gran!

Sense cap dubte va ser una visita genial i plena de sorpreses. En tornar a Vila-real quasi tots vam dormir a l’autocar perquè estàvem molts cansats però sense cap dubte tornaríem a repetir.

Vos deixem totes les imatges de la sortida per tal què la disfruteu tant com nosaltres