V Trobada de Corals Infantils i Jovenils

El passat 10 de maig els cantors i cantores del Cor Escolar Botànic Calduch i altres cors de Vila-real, Borriana i Castelló, van gaudir d’un dia molt especial participant en la V Trobada de corals infantils i juvenils, organitzada per l’Associació de Filles de Maria del Rosari amb la col·laboració de la Regidoria de Normalització Lingüística i Tradicions i la Junta de Festes.

El punt de Trobada va ser al Jardí de Jaume I on les organitzadores, sempre tant atentes i detallistes, esperaven a tots els cors participants amb la pancarta corresponent i un regal per a cada participant, en aquesta ocasió una motxilla.

Al migdia totes les corals van anar a l’ IES Francesc Tàrrega per dinar junts, jugar i assajar el cant comú, en una jornada de convivència entre els components de les diferents corals.

A les 16.30 hores, tota la comitiva musical va fer cap a la plaça Major, per fer una prova de so i començar les actuacions a les 17:00 interpretant cada agrupació una cançó individual i després tots junts els cants comuns, com ara: “Balls de plaça” , “Hijo de la Luna” i “Fil de Llum” per acabar la jornada amb l’estrena de l’obra “La Plaza tiene una Torre”, poema de A. Machado convertit en cançó pel compositor local Rafael Beltrán, present en l’acte.

En finalitzar es va lliurar als representants de cada cor un plat de ceràmica commemoratiu.

Us deixem un resum fotogràfic de la trobada