Cerimònia dels Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Esportius

Gandia, 22 de juny de 2023 – Aquest matí, ‘alumnat d’ensenyaments esportius d’atletisme de l’IES Maria Enríquez de Gandia va assistir amb orgull a la cerimònia de lliurament dels Premis Extraordinaris dels Ensenyaments Esportius, organitzats per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. L’acte, que va tenir lloc al saló d’actes de l’Androna Multiespai, de la Marina de Dènia, va reunir a distingits membres de l’àmbit educatiu i esportiu.

L’esdeveniment va comptar amb la presència destacada del Sr. Manuel Gomicia Giménez, Director General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, i del Sr. Raúl de Juncos, Cap del servei d’Ensenyaments de Règim Especial. La participació d’aquests destacats professionals va afegir un prestigi especial a l’ocasió, destacant l’importància de l’educació esportiva en el sistema educatiu.

Miquel Castillo Cuesta, Aina Fornés i Català i Jaime Manrique Velázquez van ser reconeguts pels seus excepcionals resultats i dedicació en l’àmbit de l’ensenyament esportiu. Els estudiants van rebre els Premis Extraordinaris, que representen el reconeixement a la seva excel·lència en l’àmbit de l’atletisme i els seus esforços en el marc dels ensenyaments esportius.

L’IES Maria Enríquez de Gandia, juntament amb la seva comunitat educativa, se senten orgullosos dels seus estudiants i el seu treball a l’àmbit de l’atletisme. Aquesta distinció reafirma el compromís de l’institut amb l’educació esportiva i demostra el valor dels ensenyaments esportius en el desenvolupament integral dels estudiants.

En nom de l’IES Maria Enríquez de Gandia, volem felicitar els estudiants premiats per aquest merescut reconeixement i agrair la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport per promoure i reconèixer l’excel·lència en els ensenyaments esportius. Aquesta cerimònia ha estat una oportunitat única per a celebrar els èxits dels nostres estudiants i destacar la importància de l’educació esportiva en la nostra societat.