Renovació del Consell Escolar

S’inicia la renovació del Consell Escolar.

Les eleccions per a la renovació de la meitat del Consell Escolar del centre seran el pròxim 23 de novembre de 2023 (dijous) i, com a pas previ, s’ha de constituir la Junta Electoral del centre, segons l’article 7 del Decret 93/2016 de 22 de juliol del Consell, por el que es regula el procés electoral per a la renovació i constitució dels consells escolars.

Aquesta Junta Electoral estarà composta per la Directora del centre, que ostentarà la Presidència, una persona representant del professorat, que actuarà amb funcions de Secretaria, una representant de les famílies, una del personal d’administració i serveis i una de l’alumnat. Totes les persones titulars de la junta electoral, a excepció de la Presidència, seran triades per sorteig entre sortints del Consell Escolar, i en cas de no ser possible, es triaran per sorteig entre les inscrites en el cens.

El sorteig es realitzarà el pròxim dilluns 16 d’octubre de 2023, a las 11:00 h en la SALA D’ USOS MÚLTIPLES

MÉS INFORMACIÓ

COMUNICAT DEL CONSELL ESCOLAR DE L’IES LA VEREDA

Davant l’aparició en alguns mitjans de comunicació de notícies relacionades amb un pressumpte assetjament escolar i pressumpta inacció en l’IES La Vereda, el Consell Escolar del centre, òrgan que representa als pares, mares, alumnat, professorat i altres membres de la comunitat educativa, és veu obligat a manifestar el següent:
- Que ens sentim indignats per la publicació d’unes informacions plagades de falsedats i amb un marcat caràcter sensacionalista, on s’acusa el centre d’inacció basant-se en informacions sesgades, sense contrastar i que no reflecteixen la realitat dels fets, ni tampoc inclouen la informació aportada des de l’IES La Vereda.
- Que en tot moment el professorat i l’equip directiu ha actuat amb professionalitat i diligència amb els persones implicades, d’acord amb la normativa vigent, i que és venen realitzant des de principi de curs totes les actuacions pertinents i adoptant les mesures oportunes en relació a aquest cas, sempre dins dels protocols que marca la llei, i inclús rebent felicitacions pel tractament dels conflictes que s’han afrontat.
- Que ens sentim indefensos davant aquesta onada d’acusacions, i davant el fet de no poder aportar més informació, ja que estem sotmesos al deure de sigil professional que ens marca la llei.
- Que el compromís d’aquest centre amb la lluita contra l'acosament escolar i el ciberacós és absolut, registrant nombroses actuacions preventives, campanyes, tallers i xarrades, i fomentant la resolució de conflictes basada en els valors de respecte, tolerància i igualtat, sempre dins de la normativa vigent.
- Que cap notícia sensacionalista pot entelar l’enorme esforç que està fent tota la comunitat educativa de l’IES La Vereda, un centre preparat per a 700 alumnes i on enguany hi han matriculats 1300, on no acaben d’arribar els recursos que demanem, i on els institucions ens demanen cada volta més tràmits burocràtics.
- Ens manifestem indignats, però també volem transmetre un missatge de tranquil.litat i confiança a totes les famílies i a tota la comunitat educativa, ja que els professionals, personal docent i no docent, continuarem fent el nostre treball amb responsabilitat i ètica professional, i apostant per un ensenyament públic de qualitat, inclusiu i transversal.

JORNADES PORTES OBERTES 2023

IES La Vereda organitza les jornades de portes obertes pel curs 22/23. Les dates son les següents :

  • ESO : dijous 25 de maig a les 18:00 hores
  • 1º BATXILLERAT : dimarts 9 de maig a les 18:00 hores
  • CICLOS FORMATIVOS FAMILIA INFORMÁTICA : dilluns 15 de maig a les 18:00 hores
  • CICLES FORMATIUS FAMILIA IMATGE PERSONAL : divendres 12 i dilluns 15 de maig a les 12:00 hores i a les 18:00 hores

Os esperamos

TRACTAMENTS HIDROTERMALS EN EL CICLE SUPERIOR D’ESTÈTICA

L’alumnat del mòdul d’hidrotermal està elaborant tractaments de balneación hidratants i relaxants com el que es presenta en el vídeo, a base de llet de cabra i cítrics. En la preparació de la banyera, es presta especial atenció a la decoració per a crear un ambient agradable. Per a això s’empren llums suaus, elements naturals decoratius, aromateràpia i música relaxant per a estimular els sentits dels usuaris durant el tractament. Este enfocament busca proporcionar una experiència holística i plaent per a aquells que reben este servici. 

ACTIVITAT DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I LA XIQUETA EN LA CIÈNCIA

El pròxim 11 de febrer es celebra el Dia Internacional de la Dona i la Xiqueta en la Ciència, una data important per a promoure la participació de les dones en l’àmbit científic. En commemoració a este dia, alumnes de l’IES La Vereda duran a terme una activitat especial el divendres 9 de febrer, de 9.15 a 12.00 hores, en el CEIP Més de Tous. Durant esta jornada, realitzaran experiments científics i plantejaran reptes matemàtics per als xiquets i xiquetes de Primària i Infantil. Esta iniciativa té com a objectiu fomentar l’interés per la ciència i les matemàtiques entre els més joves, i visibilitzar el paper de la dona en estos camps. Serà una oportunitat única per a inspirar a futures generacions de científiques.

PARTICIPACIÓ DE L’IES LA VEREDA EN EL XIII CAMPIONAT D’UNGLES DEL CONGRÉS D’ESTÈTICA BEAUTY VALÈNCIA

L'IES La Vereda ha tingut una destacada participació en el Saló Professional d'Estètica Beauty València 2024. La professora Clara Casero va representar a nostre centre en les competicions d'ungles.

En el certamen de Beauty Fòrum d'enguany, va obtindre un primer i tercer premi en ungles esculpides, demostrant així l'alt nivell d'habilitat i talent que la caracteritzen com a professional i docent.

Enhorabona a Clara! Estem molt orgullos@s de tu 🥰 🥇 🥉

IMG_3563

L’IES La Vereda contactarà en l’Estació Espacial Internacional

L’alumnat de TECNOLOGIA i INGENIERIA de 1r de batxiller de l’IES La Vereda participarà divendres vinent 9 de febrer en la realització d’un contacte en l’Estació Espacial Internacional. Realitzaran preguntes i l’astronauta Loral O’Hara ens contestarà en directe. Esta setmana, en la qual Celebrem el dia de la Xiqueta i la Ciència, es important comprovar la projecció internacional que té la dona en projectes científics espacials.


Seguir en directe en: https://www.youtube.com/watch?v=_imdkcm2fw8


https://issfanclub.eu/2024/01/31/ariss-school-contact-9-feb-2024-812-utc-direct-via-ea5rkp/

Projecte +Qguap@s Bellesa Solidària

+Qguap@s Bellesa Solidària

El IES La Vereda participó el pasado fin de semana en el Salón profesional de estética "Beauty Valencia 2024". Tanto alumnado como profesorado de nuestro centro estuvieron en el stand de Conselleria de Educación de la feria, promocionando el Proyecto de Innovación educativa +Qguap@s Bellesa Solidària.

+Qguap@s Bellesa Solidària

El IES La Vereda participó el pasado fin de semana en el Salón profesional de estética "Beauty Valencia 2024". Tanto alumnado como profesorado de nuestro centro estuvieron en el stand de Conselleria de Educación de la feria, promocionando el Proyecto de Innovación educativa +Qguap@s Bellesa Solidària.

+Qguap@s Bellesa Solidària

L'IES La Vereda participa en l'estand de Conselleria d'Educació promocionant el Projecte d'Innovació educativa que coordina a la Comunitat Valenciana.
El projecte +Qguap@s Bellesa Solidària, consistix en l'acompanyament del pacient oncològic mitjançant tractaments estètics, micropigmentació oncològica i creació i donació de perruques de cabell natural a aquelles persones que no disposen de recursos econòmics.

FORMACIÓ CONSTANT DEL PROFESSORAT

IMG_3546
Curs Hair strok amb Belén Estévez

El nostre professorat es manté en constant formació en noves tècniques de micropigmentació avançada.
Mantindre al professorat actualitzat és essencial per a poder formar a l'alumnat i que puga donar resposta a les demandes actuals del mercat laboral.

IMG_3549

Gràcies al professorat i alumnat que ens va estar representant en la Saló professional d'estètica Beauty València amb este preciós projecte d'Innovació educativa.

JORNADA SOBRE ELS DRETS HUMANS

El Dia dels Drets Humans se celebra el 10 de desembre de cada any per a commemorar l’adopció de la Declaració Universal de Drets Humans (DUDH) per l’Assemblea General de les Nacions Unides en 1948.

La celebració d’este dia en els centres educatius és fonamental, ja que brinda l’oportunitat d’educar a les generacions futures sobre la importància de respectar, protegir i promoure els drets humans i, a més, contribuir en la formació de ciutadans conscients i compromesos amb la construcció d’un món més just i equitatiu.

Des de l’IES La Vereda es van realitzar diferents xarrades i tallers per a l’alumnat. Ens agradaria agrair a Amnistia Internacional la seua col·laboració impartint xarrades i tallers per als nostres estudiants.

A continuació adjuntem fotografies d’algunes de les exposicions i tallers que es van dur a terme en el centre.

Per a les exposicions es va dividir l’hall en diverses seccions, on es van exposar:

  • Treballs de l’alumnat de 4t ESO sobre joves influencers que defensen els DDHH i altres treballs sobre vulneracions dels DDHH.
  • L’alumnat d’Imatge i So va fer una exposició fotogràfica inspirada en este tema.

Projecte de col·laboració entre l’IES La Vereda i l’Associació ALANNA

El dijous 14 de desembre el nostre alumnat de cicles formatius d’Imatge Personal van tindre el plaer de treballar a l’aula amb el primer grups de dones de l’Associació ALANNA (dones víctimes de violència de gènere).

La primera trobada va ser molt enriquidor per a totes dues parts (alumnat i dones participants).

Gràcies a Amparo Faubel per la seua col·laboració i acompanyament.

Us esperem en el nostre centre per a continuar creixent junt@s!

I Sant Vereda 2023

Participa en la Carrera Sant Silvestre!

L’institut us convida a tot l’alumnat i les seues famílies a participar en la I carrera Sant Vereda, que se celebrarà el 22 de desembre. Esta emocionant carrera és una excel·lent oportunitat per a fomentar l’esperit esportiu i la convivència familiar.

Detalls de la carrera:

  • Data: 22 de desembre
  • Lloc: IES La Vereda
  • Inscripció: L’alumnat pot formalitzar la seua inscripció aportant 1 kg d’aliments no peribles. Esta contribució serà de gran ajuda per a col·laborar amb els qui més ho necessiten en esta temporada.

Anima’t a participar en esta activitat divertida i solidària! Us esperem en la línia d’eixida!