Matricula’t a l’IES SERRA MARIOLA per al curs 2020-21

Recorda! esta setmana, del 22 al 26 de Juny de 2020, es podrà realitzar la matriculació telemàtica de 2n, 3r, 3r PMAR, 4t, 4t PR4 de la ESO, 2n BAT, 2n CFBA d’informàtica d’oficina, 2n CFGM de Confecció i 2n CFGS de Turisme.

L’IES Serra Mariola ha desenvolupat un formulari, on l’alumne podrà elegir totes les opcions de matrícula amb assignatures optatives que desitja cursar per al proper curs. És molt senzill d’omplir i es pot fer des de qualsevol dispositiu (smartphone, PC, tablet, etc).

Només necessites saber el teu DNI o NIE.

Instruccions:

  1. Elegeix el curs al que vas a matricular-te el proper curs.
  2. Ompli les teues dades personals (NIF o NIE), nom, cognoms i el teu email per rebre una confirmació de la matrícula. En cas d’haver canviat alguna dada respecte l’any passat, és a dir, direcció postal, telèfon, situació parental (divorci, etc), marca la casella “Hi ha algun canvi de dades respecte al curs passat? / ¿Hay algún cambio de datos respecto el año anterior?” Si, en cas contrari, polsa No.
  3. Selecciona les opcions de matrícula (PIP o PEV, idioma, etc), les opcions varies dependent del curs al que vas a matricular-te,
  4. Selecciona les assignatures optatives que desitges cursar.
  5. Accepta les condicions i envia les dades a l’IES Serra Mariola.

Si tens qualsevol dubte t’esperem al centre per resoldre’l.

Ací podràs realitzar la matrícula telemàtica:

https://portal.edu.gva.es/iesserramariola/matricules-2020-21/