Proves d’accés als CFGS 2020

capçalera_ue

PROVES D’ACCÉS ALS CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR 2020

CONDICIONS D’ACCÉS:

  • No presentar els requisits acadèmics d’accés directe i tenir 19 anys d’edat com a mínim o complir-los durant l’any 2020.

INSCRIPCIONS

  • Del 25 de maig al 29 de maig de 2020

DATA DE REALITZACIÓ DE LA PROVA

  • Realització prova d'accés a Grau Superior:

    • 1 i 2 de juliol de 2020

Veure Calendari en aquest enllaç:

http://www.ceice.gva.es/va/web/formacion-profesional/presentacion-y-calendario

DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

  1. Justificant d’haver pagat la taxa corresponent. http://www.ceice.gva.es/doc046/gen/es/

  2. Sol·licitud d’inscripció: https://www.gva.es/downloads/publicados/IN/18047_BI.pdf

  3. Fotocòpia del DNI (cal portar l’original)

  4. Declaració responsable de no reunir els requisits d’accés directe: http://www.gva.es/downloads/publicados/IN/18049_BI.pdf

  5. En cas de tenir exempcions: http://www.gva.es/downloads/publicados/IN/18428_BI.pdf

Tota aquesta documentació serà remesa al centre docent, on desitja examinar-se, mitjançant el correu electrònic del Centre: 03014836.secret@gva.es (IES SERRA MARIOLA)

CARACTERÍSTIQUES DE LA PROVA

La prova d’accés als cicles formatius de grau superior constarà de dues parts:

  1. Part comuna, que constarà de quatre apartats:

a1) Llengua i Literatura (Castellana o Valenciana), en la qual la persona aspirant optarà per realitzar un dels dos comentaris de text proposats de Llengua i Literatura: el de castellà o el de valencià.

a2) Llengua Estrangera (anglés).

a3) Matemàtiques.

a4) Tractament de la informació i competència digital.

b) Part específica, que constarà de dos apartats, b1i b2, i inclourà continguts de determinats coneixements bàsics de matèries del Batxillerat segons siga l’opció a què estiga adscrit el cicle formatiu.

  • La Part Específica, la qual presentarà tres opcions, segons el cicle a què es desitge accedir i en cada una d'elles el candidat triarà dos de les tres matèries que la formen:

    • Opció A. Humanitats i Ciències Socials: les matèries de la qual seran Història del món contemporani, Economia de l’empresa i Geografia. Per a les famílies professionals d'Administració i gestió. Comerç i màrqueting. Hostaleria i turisme i Servicis socioculturals i a la comunitat.

    • Opció B. Tecnologia: les matèries de la qual seran Dibuix Tècnic II, Tecnologia Industrial II i Física i Química. Per a les famílies professionals d'Arts gràfiques. Arts i artesanies. Edificació i obra civil. Electricitat i electrònica. Energia i aigua. Fabricació mecànica. Imatge i so. Indústries extractives. Informàtica i comunicacions. Instal·lacions i manteniment. Fusta, moble i suro. Maritimopesquera. Tèxtil, confecció i pell. Transport i manteniment de vehicles. Vidre i ceràmica.

    • Opció C. Ciències: les matèries de la qual seran Física, Biologia i Ciències de la Terra i Química. Per a les famílies professionals de Activitats físiques i esportives. Agrària. Imatge personal. Indústries alimentàries. Maritimopesquera (únicament Aqüicultura). Química. Sanitat. Seguretat i medi ambient.

En aquest enllaç trobaràs models d’examens d’altres anys. http://www.ceice.gva.es/va/web/formacion-profesional/ejemplificaciones