Paula Runnals, protagonista en les Jornades de Programes d’Auxiliars de Conversa

El departament d’anglés ha estat present hui en l’acte de clausura del Programa d’Auxiliars de Conversa, una iniciativa que brinda suport al professorat dels centres educatius valencians en matèria lingüística.

La nostra professora auxiliar de conversa, Paula Runnals, ha participat com a ponent en esta jornada, comptant la seua valuosa experiència en l’IES Serpis. Paula porta dos anys treballant conjuntament amb els diferents professors del Departament d’Inglés. Ha participat en classes de tots els nivells: des dels més xicotets de l’ESO fins a batxillerat i fins i tot cicles formatius. Paula Runnals, d’origen californià, és professora especialista en Pronunciació i Anglés Acadèmic i és professora cada estiu en els cursos d’Anglés Acadèmic oferits per la Universitat de Berkley a Califòrnia, en els EUA.

L’acte, celebrat a Torrent, ha comptat amb la presència de diverses autoritats com l’alcaldessa de Torrent, diversos agents consulars de països com els Estats Units, Polònia o el Marroc, el subdirector general d’ordenació educativa i el cap del Servici d’Educació Plurilingüe de la Conselleria d’Educació.

El Programa d’Auxiliars de Conversa de la Generalitat ha sigut una ferramenta fonamental per a l’ensenyament de llengües estrangeres en l’IES Serpis des que es va implantar en programa i li va ser concedit. Hem comptat amb el suport de més de 10 auxiliars de conversa d’anglés i francés en els últims 10 anys. A través de la seua participació en el programa, els auxiliars de conversa han pogut millorar les seues competències lingüístiques i pedagògiques, compartir la seua experiència i cultura amb els estudiants, enriquir el procés d’aprenentatge dels estudiants a les aules i fomentar la motivació dels estudiants cap a l’aprenentatge de llengües estrangeres. És una ferramenta que ens enriquix a tots.

Estem agraïts a Paula Runnals per representar a nostre centre en la Jornada de Clausura de hui i pel seu treball i dedicació en l’IES Serpis durant dos anys.