L’IES Serpis celebra la seua II Fira de Formació Professional

Els representants d’estudiants de totes les branques de Cicles Formatius del Serpis destaquen l’àmplia gamma de programes educatius oferits en el nostre institut.

En col·laboració amb el Departament d’Orientació, la Coordinació de Cicles Formatius va organitzar una jornada de portes obertes per als estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat així com per al públic interessat que s’enfronta a la decisió crucial de triar els seus estudis per a l’any vinent escolar.

Cada departament va instal·lar estands en el vestíbul de l’institut, on van compartir de manera directa les seues experiències com a estudiants, les oportunitats laborals que oferix cada cicle, i van oferir orientació als estudiants interessats. A més, els professors de les diferents disciplines i les orientadores de l’institut van oferir el seu expertise i consell.

Els diversos programes de formació professional participants en esta primera Fira de Formació Professional cubreixen una àmplia varietat de camps, adaptant-se a les diverses necessitats i interessos que puguen tindre els nous estudiants. La fira va comptar amb la participació de:

  • Informàtica, amb cicles formatius de grau mitjà i superior com ara: Sistemes Microinformàtics i Xarxes, Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa, Disseny d’Aplicacions Web i Disseny d’Aplicacions Multiplataforma.
  • Administració, amb els seus dos cicles formatius de grau mitjà i superior: Gestió Administrativa i Administració i Finances.
  • Cicle Formatiu Superior de Tècnic Educació Infantil.
  • Cicle Formatiu Superior de Tècnic d’Integració Social.
  • Cicle Formatiu Superior de Tècnic d’Animació Sociocultural.