Recital del Dia del Llibre

Ahir 23 d’abril, els estudiants de 1rESO van celebrar el Dia del Llibre d’una manera molt especial, acompanyats de la poesia de dos grans escriptors valencians: Vicent Andrés Estellés i Maria Ibars. Els versos d’estos dos distingits poetes de la terreta van omplir les seues aules d’emoció i reflexió.

A més de delectar-se amb la poesia, van explorar la riquesa de la música tradicional valenciana. Amb instruments autòctons en mà, interpetaren melodies que evoquen la història i les tradicions de la nostra terra. Esta experiència ens ha permés apreciar encara més la connexió entre la música i la literatura, dos formes d’expressió que s’entrellacen per a donar vida a les nostres emocions més profundes.

I com a colofó a esta jornada de celebració cultural, van participar en un ball grupal, seguint els passos de les danses que segurament tant haurien gaudit Estellés i Ibars.

En resum, el Dia del Llibre 2024 ha sigut molt més que una simple celebració. Ha sigut un viatge a través de les paraules, la música i el moviment, que ens ha permés connectar amb la nostra cultura i les nostres arrels d’una manera única. Gràcies al Departament de Valencià i al Departament de Música per la seua implicació i organització en la jornada.