Esport Extraescolar

Des de l’equip de futbol sala, volem acabar aquest nou any d’activitats esportives donant les gràcies a totes les famílies que van confiar en nosaltres per a l’educació esportiva extraescolar dels seus fills, agrair igualment a tot l’alumnat que va apostar per l’esport com a activitat recreativa i participativa en nom del nostre IES. I per descomptat donar les gràcies a la direcció i a l’AMPA de l’IES que possibilita el desenvolupament del nostre equip de futbol sala mixt.  

Enguany comptem novament amb alguns jugadors d’anys anteriors, al qual es van unir nous integrants amb els quals formem un excel·lent grup humà, formem un equip nou i competim en el torneig que organitza la federació de futbol sala.  

Els nostres alumnes han tingut l’oportunitat de defensar els colors de la seua samarreta i visitar diversos camps de jocs intentant donar el millor de si.  

Després d’haver experimentat el sabor de triomfs i derrotes, esperem que els nostres jugadors s’hagen quedat amb la bonica experiència del viscut i l’haver format part d’un equip entre amics i alumnes del centre.  

Per part nostra ens acomiadem contents d’haver aconseguit fomentar l’esport en els xics i xiques de l’IES i així també enfortir la presència de l’equip de futbol sala amb moltes ganes de continuar la nostra història. 
 

Salutacions. 

Jean, Cristobal i Rodrigo. 

Entrenadors de l’equip.