Fi de temporada de futbol sala

Els entrenadors de futbol sala del Serpis volem donar les gràcies a l’IES, la seua directiva i AMPA, per promoure un any més les activitats esportives fomentant l’esport de manera recreativa i educacional per a la participació i benefici dels xiquets i joventut de l’IES.

Ens sentim contents d’haver pogut desenvolupar i formar un nou equip amb xics i xiques que s’han animat a participar de l’equip de futbol sala mixt de l’IES.

A diferència de l’any anterior, enguany, la majoria dels jugadors, no tenien molta pràctica i experiència amb el futbol sala, no obstant això, promovent la nostra manera d’enfocar l’esport, vam tindre igualment participació en el torneig de jocs esportius i a pesar que els resultats també van reflectir el fet de ser un equip nou, creiem que la participació en el torneig és sempre positiva com a experiència per als xics. El torneig de jocs esportius fomenta la participació més que la competitivitat, i el gaudi col·laboratiu per damunt del rendiment netament tàctic-tècnic.

Cal destacar que, en la modalitat del torneig, no sols s’aconsegueix el triomf a través de punts obtinguts per partits guanyats, sinó també per l’acompliment valórico a través de la classificació de «joc esportiu» que cada setmana entrenadors i àrbitres han d’entregar respecte al comportament de cada equip durant el campionat. Doncs bé, la bona notícia és que se’ns ha informat que hem obtingut aqueix valuós PRIMER LLOC DEL TORNEIG.

És una molt bonica notícia que volíem compartir amb tota la comunitat del nostre IES, ja que sentim, és el resultat d’anys de treball entorn del valor de l’esport com a eina de desenvolupament educatiu. Així doncs, tanquem la temporada amb l’excel·lent notícia d’aquest primer lloc en el torneig de jocs esportius en la categoria Infantil futbol sala escolar Mixt.

Rodrigo Gatica, entrenador de futbol sala en IES Serpis.