Llistats provisionals de concessió de subvencions alumnat de Formació Professional

Constituïda i reunida la Comissió de Valoració de les sol·licituds d’ajuda a alumnat que cursa Formació Professional en centres educatius sostinguts amb fons públics en el curs 2021-22, de la convocatòria corresponent a la

Resolució de 4 d’abril de 2022 del director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial (DOGV núm. 9324 / 25.04.2022), es publiquen els llistats provisionals d’ajudes concedides i denegades per a la seua publicació i publicitat en els centres docents, amb la finalitat de detectar possibles errors en la baremació i assignació de les quanties individuals. 

D’acord amb l’apartat 9.8 de la convocatòria, les persones interessades tindran un termini de 3 dies hàbils per a reclamacions. 

No es pot acceptar documentació addicional ni considerar fets nous i/o diferents als que es va tindre en compte en el moment de la sol·licitud. 
Els llistats Publicables es publicaran addicionalment en https://ceice.gva.es/es/web/formacionprofesional/subvencions-alumnat-fp, per a evitar desplaçaments innecessaris dels interessats, i davant el període vacacional del moment. 

Els llistats estan disponibles presencialment per a l’alumnat des del dilluns 25 de juliol en els centres.


Criteris de Concessió