Dia Meteorològic Mundial de 2024

Des de l’equip de l’estació meteorològica www.meteobanyeres.com volem informar que el 23 de març és el Dia Meteorològic Mundial (DMM) per a commemorar l’entrada en vigor, en 1950, del Conveni pel qual es va establir l’Organització Meteorològica Mundial. 

El canvi climàtic és una amenaça real i innegable per a tota la nostra civilització. Els seus efectes ja són patents i seran catastròfics llevat que actuem immediatament.

El tema del Dia Meteorològic Mundial de 2024 és “A l’avantguarda de l’acció pel clima”.

L’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 13 ens insta a “adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes”. El progrés en este objectiu és fonamental per a avançar en la consecució de tots els altres Objectius de Desenvolupament Sostenible. 

font: https://wmo.int/es/site/dia-meteorologico-mundial-de-2024

Com sabeu a www.meteobanyeres.com podeu trobar les dades reals i actualitzades de les condicions meteorològiques. A banda, vos convidem a entrar i vorer els informes meteorològics resumits de cada any i l’evolució de la pluja mensual dels últimes 22 anys ja que estem treballant donant servei a tots vosaltres. 

Moltes gràcies pel vostre suport.

Equip Estació Meteorológica www.meteobanyeres.com

IES Professor Manuel Broseta  www.iespmbroseta.com