Erasmus Days 2022

Erasmus Days
Com ja sabeu, aquest últim any ha estat replet de noves aventures europees a l’IES La Patacona. Per això volem celebrar el dia 14 d’octubre 2022 els Erasmus Days sumant-nos a aquesta iniciativa al costat de molts altres centres al voltant del món. Pareu atenció a les xarxes socials del centre on estarà explicada l’activitat amb detall. Us convidem a tirar un ull a la nostra exposició d’activitats que fem en el corredor principal del centre. Us deixem amb aquest vídeo recapitulatiu de tot el que hem fet des d’octubre 2021 fins a octubre 2022. Això no hauria sigut possible sense la col·laboració de tota la comunitat educativa del nostre centre. Gràcies per fer la internacionalització de l’IES La Patacona possible! Això és Being Erasmus-ed at IES La Patacona: #ErasmusDays #ErasmusPlus #ErasmusPLusES @sepie_gob #ErasmusPlusSepie #Erasmus+