Aneu a la barra d'eines

BEQUES I AJUDES DEL MINISTERI D’EDUCACIÓ 2021/2020

A partir del dimarts 3 d’agost s’obri el termini per sol·licitar les beques i ajudes del Ministeri d’Educació i ciència per al proper curs. Les ajudes del Ministeri d’Educació es concedeixen per a estudis d’FP, Batxillerat i Idiomes, així com estudis universitaris de Grau i Màster i per a alumnes amb necessitats especials.

Pots trobar més informació al següent enllaç:

Becas y ayudas a alumnos de niveles postobligatorios

MATRICULACIÓ 2021/2022

MATRICULACIÓ ESO I BAT

MATRICULACIÓ DE 1R DE ESO

Alumnat procedent del Bosco i del Real Blanc.

MATRICULACIÓ 2N ESO

MATRICULACIÓ DE 3R D’ESO

MATRICULACIÓ DE 4T D’ESO

Matriculació ESO tancada. Per fer la matrícula fora de termini passe per la secretaria

MATRICULACIÓ DE 1R DE BAT

Pot matricular-se en 1r de BAT alumnat procedent de l’IES Pare Arques, Pare Arques secció de Benilloba, del Convent i d’altres centres que estiga en la llista d’admesos.

MATRICULACIÓ DE 2N DE BAT

Matriculació de BAT tancada. Per fer la matrícula fora de termini passe per la secretaria

MATRICULACIÓ FP BÀSICA D’INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES

La matriculació es farà de forma presencial a l’IES Pare Arques entre els dies 8 i 16 de juliol amb cita prèvia.

CICLE FORMATIU MITJÀ

MATRICULACIÓ DE 1R DE CICLE MITJÀ DE MANTENIMENT ELECTROMECÀNIC

MATRICULACIÓ DE 2N DE CICLE MITJÀ DE MANTENIMENT ELECTROMECÀNIC

CICLE SUPERIOR

MATRICULACIÓ DE 1R DE CICLE SUPERIOR DE MECATRÓNICA.

MATRICULACIÓ DE 2N DE CICLE SUPERIOR DE MECATRÓNICA.

  • A partir del 7 de juliol

ACTE DE LLIURAMENT D’ORLES DE 4T D’ESO

El divendres 18 de juny vam celebrar l’acte de lliurament d’orles de 4t d’ESO. Les persones que hi vam assistir, alumnat, professorat, pares i mares vam viure moments molt emotius recordant aquests quatre anys, i també vam gaudir de les actuacions, amb música i dansa en directe del nostre alumnat. Les especials circumstàncies que estem vivint ha fet que haja sigut un esdeveniment marcat per les  mascaretes, distància de seguretat i aforament limitat. Malgrat tot això, el veritable protagonisme de l’acte l’ha tingut l’alumnat que ha aconseguit superar amb èxit l’ESO i que a partir d’ara enceta nous camins, dins del nostre centre, o altres institucions educatives.

A tot l’alumnat que ha acabat 4t d’ESO els desitgem molta sort en la nova etapa que comencen a partir d’ara.

Reconegut oficialment el nom del nostre centre.

En 1982 l’Ajuntament de Cocentaina va proposar el nom de Pare Arques al nostre centre. En gener de 1983, el Ministeri d’Educació i Ciència va publicar al BOE el que seria el nom oficial del centre fins al 31 de maig de 2021: “Padre Arqués”. Al llarg de tots aquests anys el nostre centre a fet servir sempre el nom no oficial de “Pare Arques”. Així, tant a tota la documentació interna del nostre centre, com quan hem aparegut a la premsa, fins i tot als senyals viaries de Cocentaina sempre trobem “Pare Arques”. Per acabar amb aquesta anòmala  situació es va demanar el reconeixement oficial del nom “Pare Arques” per al nostre institut. Hui ja per fi desapareix la forma “Padre Arqués” i es reconeix oficialment que el nostre centre s’anomena “Pare Arques”.

FORMACIÓ PROFESSIONAL BÀSICA: INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES

El nostre centre amplia la seua oferta formativa amb un nou cicle de Formació Professional Bàsica d’indústries alimentàries. Es tracta d’un cicle amb múltiples eixides laborals, ja que la nostra comarca hi ha moltes empreses d’aquest sector industrial.

http://ceice.gva.es/va/web/formacion-profesional/publicador-ciclos/-/asset_publisher/FRACVC0hANWa/content/formacion-profesional-basica-industrias-alimentarias

Vacunació de la plantilla de l’IES Pare Arques

El divendres 26 de març ha estat un dia molt important per al nostre centre. La major part de treballadores i treballadors del centre hem rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid 19. Encara ens falta la segona dosi, però en unes setmanes començarem a estar immunitzats i més prompte que tard s’acabarà aquest malson, però, mentre no estiga la major de la població inoculada, haurem de mantindre les mesures de seguretat, professorat i alumnat continuarem portant la mascareta, les finestres estaran obertes, els pupitres separats a metre i mig de distància i evitarem les aglomeracions. No abaixarem la guàrdia ara que ja comencem a eixir d’aquesta pandèmia. No estarem tranquils fins que reben també la injecció el nostre alumnat i les seues famílies, les nostres famílies i qualsevol persona de l’últim racó del món, però, comencem a intuir que queda menys per poder llevar-se la mascareta i per tornar a la normalitat de sempre.