FORMACIÓ PROFESSIONAL BÀSICA: INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES

El nostre centre amplia la seua oferta formativa amb un nou cicle de Formació Professional Bàsica d’indústries alimentàries. Es tracta d’un cicle amb múltiples eixides laborals, ja que la nostra comarca hi ha moltes empreses d’aquest sector industrial.

http://ceice.gva.es/va/web/formacion-profesional/publicador-ciclos/-/asset_publisher/FRACVC0hANWa/content/formacion-profesional-basica-industrias-alimentarias

Projecte d’Innovació Educativa

L'alumnat de Geografia i Història de 4t d'ESO, amb l'ajuda del seu professor Àlex Ruano, ha creat un eix cronològic amb la història del Tren dels Anglesos. Per poder fer aquest eix l'alumnat de 4t va visitar les restes del ferrocarril a la Safor, i van investigar sobre la història del tren de Gandia a Alcoi. Després de presentar en classe cada treball, i després de revisar i corregir la informació, van donar forma de línia del temps a totes les dades que expliquen l'evolució del vell ferrocarril.

Activitat de final d’avaluació: L’escape room de l’IES Pare Arques

Els nostres companys Raül Satorre i Àngela Íñiguez han organitzat, amb la col·laboració de tots els departaments un joc de pistes i de reptes, un “escape room”, per tancar d’una forma més lúdica el segon trimestre. Al vídeo podeu veure la presentació de l’activitat.

Vacunació de la plantilla de l’IES Pare Arques

El professorat de l’institut de Cocentaina moments després de rebre la vacuna.

El divendres 26 de març ha estat un dia molt important per al nostre centre. La major part de treballadores i treballadors del centre hem rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid 19. Encara ens falta la segona dosi, però en unes setmanes començarem a estar immunitzats i més prompte que tard s’acabarà aquest malson, però, mentre no estiga la major de la població inoculada, haurem de mantindre les mesures de seguretat, professorat i alumnat continuarem portant la mascareta, les finestres estaran obertes, els pupitres separats a metre i mig de distància i evitarem les aglomeracions. No abaixarem la guàrdia ara que ja comencem a eixir d’aquesta pandèmia. No estarem tranquils fins que reben també la injecció el nostre alumnat i les seues famílies, les nostres famílies i qualsevol persona de l’últim racó del món, però, comencem a intuir que queda menys per poder llevar-se la mascareta i per tornar a la normalitat de sempre.