BIBLIOTECA IES PARE ARQUES

NORMES I HORARI

  1. Horari d’obertura: Dilluns a divendres, sols en el PRIMER PATI (10.45-11.10)
  2. No es pot menjar ni beure a la biblioteca, ni fer mal ús dels telèfons mòbils. En tot moment s'haurà de mantenir un ambient de silenci i d’estudi.
  3. Préstecs de llibres per a alumnes:
  • Dilluns a divendres, sols en el primer pati (10.45-11.10).
  • El préstec es realitzarà per 15 dies, no prorrogables. El retard podrà implicar una sanció (impossibilitat de traure llibres durant un període de temps).
  • Pots saber quins llibres tenim fent clic al següent enllaç;

CATÀLEG DE LA NOSTRA BIBLIOTECA

Si no tenim el llibre que busques, o necessites un lloc tranquil on estudiar o llegir,  pots visitar la biblioteca municipal de Cocentaina:

BIBLIOTECA MUNICIPAL DE COCENTAINA

Llibres nous

Noticíes relacionades amb els llibres

Visita de Silvestre Vilaplana

13 de març de 2024

Ens ha visitat a l’IES. Pare Arques Silvestre Vilaplana i Barnés, per fer una xarrada literària a l’alumnat de 1r batxillerat. Este trimestre han treballat tres llibres: L’estany de foc , Les cendres del cavaller i La sang del príncep

Dia del llibre: Alícia a la biblioteca de les meravelles

11 de maig de 2023

Hem celebrat el dia del llibre del curs acadèmic 2022/2023, amb la representació ideada pel departament de castellà de l’IES Pare Arques de Cocentaina que ha tingut com a finalitat principal incitar a l’alumnat a la lectura i a visitar la biblioteca del nostre centre mitjançant l’escenificació del conte popular Alícia al país de les meravelles. Alícia s’adorm mentre la …

Llegir més / Leer mas.

Pasaport Lector

30 de març de 2023

L’alumnat de 2n d’ESO c i d ha redactat uns interessantíssims passaports amb recomanacions dels llibres que han llegit i els han agradat més. Aquests quaderns es poden consultar a la nostra biblioteca, per si algú té ganes de llegir i vol conèixer quins títols recomana el nostre alumnat de 2n d’ESO.

L’alumnat de l’IES Pare Arques acudeix a representacions teatrals vinculades amb la poesia espanyola

30 de març de 2023