Teatre a l’IES Pare Arques

Els alumnes de 2nESO A, de l’assignatura de Castellà, han preparat la representació de “Melocotón en Almíbar” de Miguel Mihura. “No entiendo el texto” y “Es muy difícil de leer” han sigut les frases que van motivar la creació d’aquesta activitat. “Eso es porque el teatro no ha sido creado para ser leído, sinó para ser representado”- els va respondre la professora.  Des de crear des de zero la companyia de teatre, els assajos, el atrezzo, el màrqueting, la difusió, tot ha sigut dut a terme pels mateixos actors, els alumnes de la classe. 

El nom artístic de la companyia ha sigut “Los chicles” de 2ºA.”No esperàvem omplir la sala d’audiovisuals, ja que els alumnes tenien classe, però ha sigut emocionant vore que els nostres companys han vingut” -declaren els actors moments després de l’estrena- “encara que estàvem nerviosos”.