El Consorci per a l’ocupació Pactem Nord va organitzar la VI EDICIÓ DELS DISTINTIUS PACTEM NORD A LA CORRESPONSABILITAT TERRITORIAL EN MATÈRIA D’OCUPACIÓ.

Els Distintius Pactem Nord són un reconeixement que el Consorci Pactem Nord ha vingut desenvolupant des de la seua primera edició l’any 2007, amb l’objectiu general de reconéixer i premiar a aquelles bones pràctiques d’empreses, entitats, institucions i persones que tenen incidència en l’ocupació i en la inserció laboral de persones amb dificultats des de la corresponsabilitat dels agents del territori. 

En esta nova edició s’ha creat un DISTINTIU PER A CENTRES EDUCATIUS PER A LA SOSTENIBILITAT. Es tracta d’iniciatives que posen en valor la sostenibilitat, en sentit ampli del terme, en matèries relacionades, orientativament, amb la cura del medi ambient, l’ús eficient dels recursos, la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, la cura i la promoció del patrimoni, el reconeixement de la ciència, l’impuls de professions d’especialització tècnica, etc. Aquest guardó té per objecte premiar qualsevol tipus de projecte o acció que els centres educatius situats en l´Horta Nord, hagen pogut posar en marxa en els últims 3 anys.