Premiat Funny Food Projec

Gràcies a la prevenció es poden reduir quasi la meitat dels casos de càncer i altres malalties no transmissibles. L'alimentació saludable, així com la pràctica d'activitat física, són factors protectors sobre els quals podem incidir.

Amb aquest propòsit, Aecc València i l'Institut Joanot Martorell s'han posat en marxa per la Salut amb la iniciativa "The Funny Food Project: Concurs de snack saludable".

Aquesta acció és una de les propostes de aecc per a incrementar el consum d'esmorzars i berenars saludables entre els adolescents.

El guanyador de l'IES Joanot Martorell ha sigut un alumne de 1r ESO, O. Quintero,  i per a ajudar-lo a continuar mantenint hàbits saludables, li hem premiat amb un lot de productes compost per: bidó d'aigua, samarreta tècnica, estoreta, peses emplenables. Enhorabona!

Ací et vam mostrar la recepta guanyadora i els seus ingredients, perquè pugues elaborar-la, provar-la i compartir-la en les teues xarxes etiquetant a @aeccvalencia, sense oblidar el #funnyfoodproject.

Si eres un centre educatiu i estàs interessat a posar-te en marxa per la Salut, no dubtes a contactar amb nosaltres i t'informarem.

2021-04-14 12.35.01
2021-04-14 12.39.05