GRADUACIÓ 2N BATXILLERAT

19 de maig 2023

Emotiu acte de graduació de l’alumnat de 2n Batxillerat.

Aquesta cerimònia no marca només el final d’una fase a les aules de l’IES EL Grao sinó també el començament d’una nova etapa plena d’oportunitats, bé cursant estudis de Grau Universitaris o de Cicle Formatiu de Grau Superior.

La graduació va estar carregada d’emocions començant pels discursos dels tutors i de l’alumnat, per a continuar amb les actuacions musicals que van alçar l’aplaudiment de tots els assistents. Destacar el reconeixement als alumnes i al professor de Tecnologia Industrial II que s’han classificat per a representar a la Comunitat Valenciana en les Olimpíades Nacionals d’Enginyeria Industrial.

Enhorabona a tots els graduats i graduades!

Els nostres millors desitjos per al futur prometedor que obri davant vosaltres!