I acabem la formació i la nostra experiència a Itàlia.

Divendres vam acabar la curs que vos hem compartit durant estos dies. 

L’ última sessió va estar centrada en la motivació de l’alumnat i l’evaluació en rúbriques i altres ferramentes que es van presentar.  “Tools” que esperem implementar a les nostres aules en els pròxims cursos. 

Després va ser el lliurament de diplomes i l’acomiadament de la nostra professora, Layla, a la que li varem donar una xicoteta sorpresa. 

Per a continuar aprofitant el dia vam decidir visitar la campinya de la Toscana, on es prodruïx la major part del vi que exporta Itàlia a l’extranger. Allà ens despediren dels nostres companys i companyes de Lituània, amb els que esperem poder començar nous projectes en un futur no molt llunyà. 

El dissabte i, abans de tornar a Espanya, hem aprofitant el dia visitant la ciutat de Pisa, en la seua famosa torre inclinada. 

I, malauradament, el viatge s’acaba. Recomanem a tot el professorat que participe al programa Erasmus. Ademés dels coneixements que hem aprés, ens portem l’experiència de conéixer el dia a dia d’este meravellós país i, el més important, haver conegut a companys d’altres parts d’Europa. 

Arrivederci!