Dia internacional contra la violència de gènere 25N 2020

Com tot els cursos, des de l’IES Clara Campoamor s’han fet tallers de conscienciació per l’erradicació de la violència de gènere i s’ha repartit el gel hidroalcohòlic que l’Ajuntament d’Alaquàs ha regalat a tot l’alumnat. Finalment, s’han lliurat els premis del concurs de fotografia a propòsit del 25N.

Fotografies guanyadores 2020

Vegeu també la infografia feta per l’alumnat de l’optativa d’Igualtat

Tallers TIC per a l’alumnat

Tallers TICDes del departament de joventut de l’Ajuntament d’Alaquàs som conscients de les dificultats que ha tingut i pot tindre l’alumnat en general a l’hora de lliurar treballs i/o estudiar de manera telemàtica. Es per això, que hem posat en marxa un taller per a l’alumnat amb el qual volem ajudar-los a manejar-se millor amb algunes eines digitals que ja coneixen o que són totalment noves per a ells i elles.

Més info:

 

Circuit per a la presa de mostres PCR en l’Hospital

Atenció primària no es farà càrrec dels contactes estrets en els centres educatius. Per aquest motiu, adjuntem els plànols amb el circuit per a la presa de mostres PCR en l’Hospital en cas que les famílies ho necessiten.

Per a la informació als diferents membres de la Comunitat Educativa es compta amb el telèfon 900300555 (Call Center) en el qual es donarà resposta als dubtes plantejats.

Plano_v3
Plano_v2

Protocol d’accés i eixida al centre

La setmana que ve es publicarà la totalitat del Pla de contingència davant la Covid-19.
Mentrestant, a les mesures d’higiene ja difoses, cal afegir el següent protocol d’accés i eixida al centre:

  • L’alumnat accedirà a l’IES en l’horari establert i per la porta del pati i de l’edifici assignades segons l’aula que ocupe a primera hora.
    Si l’alumnat que ha d’entrar a les 8 arriba tard, s’esperarà a què entre el torn següent per poder accedir-hi.
    Quan entre a l’edifici, trobarà dispensadors de gel hidroalcohòlic el qual haurà de posar-se.
  • L’eixida de l’IES es farà en acabar les classes (cada grup segons el seu horari), seguint el mateix itinerari assignat a l’aula on es trobe a última hora.

Aquest protocol entrarà en vigor el 14 de setembre.

Plànol 20-21 Entrada i eixida

Descarregueu el plànol