Aneu a la barra d'eines

Alumnes de l’IES Clara Campoamor guanyen la 1a edició del “Concurs de cultura financera” organitzat per la Universitat de València.

Dues alumnes de 1r de Batxillerat han resultat guanyadores, amb el seu projecte “El canvi climàtic i la transició energètica”, entre les 32 propostes presentades en la 1a edició del concurs de Cultura Financera organitzat per la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

El seu projecte, en el qual han estat treballant al llarg del curs, consisteix en un xicotet audiovisual on s’analitza el problema del canvi climàtic i es mostren diferents solucions per a pal·liar-lo, tals com l’economia circular, el desenvolupament del cotxe elèctric o l’aposta de la Unió Europea per la transició energètica.

L’objectiu d’aquest concurs ha sigut fomentar i estimular la cultura econòmica entre la joventut i, en particular, premiar la iniciativa, la creativitat i el treball en equip. A continuació usadjuntem el treball realitzat per les nostres alumnes:

EL CAMBIO CLIMÁTICO Y LA TRANSICIÓN ENERGÉTICA

Enhorabona!

Enllaç a la notícia original de la Universitat de València: Vídeos guanyadors de la I Edició Concurs “Cultura Financera” (uv.es)

Amb motiu de la jubilació de les nostres companyes i els nostres companys

Des d’aquestes línies volem fer un homenatge a Antonio González, Mariano González, Ana Peris i Lucinda Rius, membres del claustre que es jubilen en acabar aquest curs i que tant han treballat pel Clara i la seua comunitat educativa.

Els desitgem una feliç i merescuda jubilació i els recordem que sempre tindran obertes les portes del nostre centre.

Enhorabona!

 

Graduacions de 4t ESO

Dimarts 22 de juny, es van celebrar les graduacions de 4t ESO a l’IES Clara Campoamor. L’acte, molt emotiu per a participants, famílies i professorat, va comptar amb l’assistència de l’alcalde, Toni Saura, el president de l’AMPA, Ximo Peregrina, així com de la directora del Clara, Marian Espert, les tutores, Mercè Pitarch, Begonya Soler, Patrícia Martí i Pepa López, i part de l’equip docent.

La cloenda de l’acte va córrer a càrrec de l’alumnat, que ens va oferir tant actuació musical com espectacle de màgia.

Només ens queda felicitar les graduades i els graduats pel seu esforç i donar-los l’enhorabona!

Graduacions de 2n de batxillerat curs 2020-2021

Dimarts, 15 de juny, l’alumnat de 2n de batxillerat va celebrar al pati del castell d’Alaquàs, la seua graduació.  A l’acte, van assistir, entre altres, el senyor alcalde, Toni Saura, la directora del centre, Marian Espert, i les tutores de 2n de batxillerat, Clara Pons i Àngels Rausell, a més de professorat i famílies que volien acompanyar el nostre alumnat en un moment tan especial.

Des d’ací, felicitar a totes les graduades i graduats. Enhorabona!

Donació de la cooperativa PDC a Cáritas Alaquàs

La Cooperativa “Persones de Confiança” ha decidit donar els beneficis obtinguts de la venda dels seus productes durant el curs 2020-2021 a l’Associació CÀRITAS d’Alaquàs .

Nosaltres esperem que aquesta ajuda puga aportar un poc d’esperança a les famílies necessitades i alleujar la seua situació.

L’alumnat de PR4 va anar a l’acte de lliurament dels diners a la seu de Cáritas. Vicente Campos, rector de l’Església de l’Asunción d’Alaquàs i coordinador de Cáritas, ens va transmetre l’agraïment pel nostre gest de generositat, solidaritat i compromís personal amb altres persones. A més, ens anima a seguir cultivant els valors que han marcat el nostre camí com a persones solidàries.