Alumnat de l’IES Clara Campoamor guanya el I Concurs de Vídeo Curt #passoscapalaigualtat

L’Ajuntament d’Alaquàs va organitzar el I Concurs de Vídeo Curt #passoscapalaigualtat dins dels actes commemoratius del Dia de la Dona.

El 1r premi d’aquest concurs ha sigut per a Noelia Victoria Rodríguez Quintana, mentre que el 2n premi ha recaigut en les alumnes Olivia Mizrahi Muñoz i Celia Molina Garrido. Podeu veure els seus treballs als següents enllaços.

Enhorabona a les guanyadores!

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=DVsMh3Grij4&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=KIgfIP_tYd8&feature=youtu.be

III Congrés CTEM de la Comunitat Valenciana. Reptes STEM per a la inclusió

 III CONGRÉS CTEM El departament de Biologia i Geologia d’IES Clara Campoamor ha participat en el III Congrés CTEM de la Comunitat Valenciana: “Reptes STEM per a la inclusió” amb dues ponències:

Projecte SIMBIOSI: Projecte col·laboratiu entre docents en resposta a la pandèmia presentat per Verónica E. Sanz, Julia Centelles i Marina Fresneda.

Projecte Cooperativa “Persones de Confiança” presentat Pepa López.

Llegiu mésIII Congrés CTEM de la Comunitat Valenciana. Reptes STEM per a la inclusió

Admisió 2021-22

Telematrícula 2021-22Hui es publica al DOGV el procediment per a tramitar l’admissió per al pròxim curs.

🖥 Serà a través de telematricula.es i ja podeu veure el portal web on podreu iniciar el tràmit i el calendari per a iniciar el procediment en cada etapa educativa.

📌 La clau per iniciar el tràmit la podreu traure el dia que comença el període d’admissió en cada etapa educativa.

📄 Enllaç al DOGV: http://dogv.gva.es/datos/2021/05/10/pdf/2021_4975.pdf

ℹ️ Més informació

La cooperativa “Persones de Confiança” continua per onzé any consecutiu el seu projecte educatiu

Cooperativa Persones de confiança 2020-21L’Alcalde d’Alaquàs i l’alumnat de l’institut Clara Campoamor signen el contracte de renovació de l’empresa Cooperativa ‘Persones de Confiança’ per a una nova edició d’aquesta iniciativa que vendrà els seus productes al Mercat Municipal d’Alaquàs.

L’empresa Cooperativa Persones de Confiança de l’Institut Clara Campoamor continua per onzé any consecutiu amb el seu projecte educatiu creat per tal de fomentar la iniciativa empresarial entre les persones joves.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura i l’alumnat del Programa de Reforç per a 4t ESO (PR4) de l’Institut Clara Campoamor d’Alaquàs, acompanyat per la tutora Pepa López, van signar ahir la renovació d’aquest contracte que permetrà vendre els seus productes al Mercat Municipal de Alaquàs. En l’acte han estat presents també la regidora de Comerç, Sandra Conde i el regidor de Formació i Ocupació, Jaime Marqués.

Llegiu mésLa cooperativa “Persones de Confiança” continua per onzé any consecutiu el seu projecte educatiu

Dia del llibre

El passat divendres, 23 d’abril, amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Llibre i dels Drets d’Autor, alguns grups van crear un joc literari amb els títols dels llibres. Aquests en són els resultats.

Olimpíada de Valencià

El passat dissabte, 24 d’abril, dos alumnes de 1r de Batxillerat van representar l’IES Clara Campoamor a l’Olimpíada de Valencià. Jesús Cano, de 1r de Batxillerat Social, i Alba Zafra, de 1r de Batxillerat Científic, acudiren a la Facultat de Filologia de la Universitat de València per a participar en aquesta competició de llengua i literatura.

A l’Olimpíada assistiren instituts de Gandia, Benifaió, Almussafes i València, entre altres localitats. Cada equip estava format per dos alumnes que resolien les proves conjuntament.

En primer lloc, hagueren de respondre un test de 100 preguntes sobre aspectes de literatura de totes les èpoques, de sociolingüística, de gramàtica i d’ortografia. En la segona prova, havien de triar entre un text literari i un de no literari i fer-ne el comentari.

Jesús i Alba eixiren molt satisfets de la seua participació. Ambdós comenten que ha estat una experiència molt gratificant i que, sens dubte, la repetiran el pròxim curs, ja que és una activitat en què poden participar alumnes tant de 1r com de 2n de Batxillerat.