Acte públic per a la realitzar l’adjudicació de les places vacants de Cicle Mitjà d’Activitats Comercials i Cicle superior de Transport i Logística

Es convoca a l’IES el proper dilluns 21 de setembre a les 14’00 el Cicle de Grau Mitjà i a les 14’15 el Cicle de Grau Superior, a totes les persones interessades que hagen participat en el procediment a qualsevol cicle, sempre que complisquen els requisits d’accés. Les persones interessades hauran de presentar una còpia de la seua sol·licitud, documentació acreditativa de la seua identitat i edat i la documentació acreditativa del requisit acadèmic presentat en la sol·licitud d’admissió.

Protocol d’accés i eixida al centre

La setmana que ve es publicarà la totalitat del Pla de contingència davant la Covid-19.
Mentrestant, a les mesures d’higiene ja difoses, cal afegir el següent protocol d’accés i eixida al centre:

  • L’alumnat accedirà a l’IES en l’horari establert i per la porta del pati i de l’edifici assignades segons l’aula que ocupe a primera hora.
    Si l’alumnat que ha d’entrar a les 8 arriba tard, s’esperarà a què entre el torn següent per poder accedir-hi.
    Quan entre a l’edifici, trobarà dispensadors de gel hidroalcohòlic el qual haurà de posar-se.
  • L’eixida de l’IES es farà en acabar les classes (cada grup segons el seu horari), seguint el mateix itinerari assignat a l’aula on es trobe a última hora.

Aquest protocol entrarà en vigor el 14 de setembre.

Plànol 20-21 Entrada i eixida

Descarregueu el plànol

Calendari i instruccions de la Jornada d’Acollida

Estimades famílies,
Davant l’imminent inici del curs escolar 2020-2021, els comuniquem les mesures organitzatives, així com de seguretat i higiene, que ha adoptat el centre seguint les indicacions de les autoritats educatives i sanitàries.
També volem transmetre’ls tranquil·litat: tot el personal del centre està treballant perquè el curs es desenvolupe amb totes les garanties possibles malgrat aquesta situació tan excepcional; per això, necessitem de la seua col·laboració més que mai. Per favor, comenten a casa aquestes mesures perquè l’alumnat en prenga consciència i les complisca.

🗓 Calendari i instruccions Jornada acollida 2020

Atentament,

IES Clara Campoamor