Fem la defensa del projecte

Com vos contarem en l´anterior entrada del diari hui ens ha tocat fer la defensa del projecte que estem desentrollant durant estos dies a Florència. 

Al final, i després de no poc debat al grup, vam decidir centrar la nostra investigació en la següent qüestió: “quins som i com podem lluitar contra els efectes d´un incedi forestal al nostre entorn?”. La idea ha estat la de desenvolupar esta pregunta des de el punt de la biologia, l´economia i l´educació física, amb l´objectiu de poder tindre una visió més ampla del problema i poder generar un projecte més complet. Per cert, hem aprovat!

Després hem fet un debat sobre la importància del treball col.laboratiu entre el propi alumnat (també entre els profes) i hem plantejat idees sobre com fer que els conceptes que transmitim a classe vos pareguen més interessants. 

Com vos podeu imaginar també hem dedicat part del dia a visitar els monuments que ens oferïx Florència. Hui ha sigut el torn del Baptisteri de Sant Joan i el Duomo, pujant a la cúpula de Brunelleschi de 116 metres d´alçada. Per a la seua construcció es van utilitzar més de 4 milions de rajoles!!