El mes de les Matemàtiques

Celebrem el mes de les matemàtiques i el dia del nombre π – insbalaguer.cat

Una major consciència mundial i un enfortiment de l’ensenyament de les ciències matemàtiques són essencials per fer front a desafiaments que es plantegen en àmbits com la intel·ligència artificial, el canvi climàtic, l’energia i el desenvolupament sostenible, i per millorar la qualitat de vida en el món desenvolupat i en el món en desenvolupament.

Per aquesta raó, la 40a Conferència General de la UNESCO va proclamar el 14 de març de cada any com el Dia Internacional de les Matemàtiques el novembre de 2019 (40C/Resolució 30).

A molts països, el 14 de març (3/14) ja se celebra com el Dia del Pi perquè π, una de les constants matemàtiques més conegudes del món, es pot arrodonir a 3,14.

Aquest mes de març el Departament de Matemàtiques s’ha proposat que el nostre alumnat disfrutara d’activitats lúdiques on les matemàtiques eren les protagonistes, i per aconseguir-ho, un grup d’alumnat ha participat en les proves Cangur i les Olimpiades Matemàtiques.

Ací teniu una resenya de cada activitat, punxeu damunt les imatges per accedir-hi.

GANDIA

Els logotips del Cangur
IES CHABÀS
tar
PAIDOS