Prepara el teu futur

La setmana del 27 al 31 de març pots informar-te de tota l’oferta de Formació Professional que tenim en les rodalies, passa’t per l’espai Llunàtics i resol el dubtes que tingues per triar els teus estudis.

Si esteu buscant un futur professional emocionant, interessant i amb un gran ventall d’oportunitats, este és el lloc on heu de estar. Aquesta fira és el punt de trobada ideal per als estudiants joves que volen descobrir les diferents opcions de formació professional disponibles i que volen aprendre sobre les competències i habilitats que necessiten per triomfar en el món laboral actual.

A través de tallers, xerrades i presentacions, podreu conèixer de primera mà els diferents cicles formatius i altres opcions de formació professional que us obriran les portes al mercat laboral, així com també podreu conèixer empreses i institucions que busquen professionals formats en els àmbits més variats. Si voleu donar el primer pas per a un futur brillant i prometedor, no dubteu a visitar la Fira de Formació Professional!