Ampliació d’oferta formativa amb el Títol de Tècnic Superior en Dietètica.
- Família: Sanitat.
- Pla d’estudis: LOGSE.
- Duració: Dos cursos.
- Torn: Vesprada.
NOTA: Com que es tracta d’un cicle nou, durant el curs 2022-2023 només s’oferirà el primer curs del cicle.
Unitats de competència:
1. Organitzar i gestionar, al seu nivell, l’àrea de treball assignada en la unitat/gabinet.
2. Elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius, segons les seues necessitats nutricionals.
3. Elaborar i supervisar dietes adaptades a pacients i col·lectius, segons la seua patologia específica.
4. Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per a determinar la seua qualitat higiènic-dietètica.
5. Supervisar la conservació, manipulació i transformació dels aliments de consum humà.
6. Promoure la salut de les persones i la comunitat a través de l’educació alimentària, mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut.