Nou Cicle Formatiu de Grau Superior en Dietètica

Ampliació d’oferta formativa amb el Títol de Tècnic Superior en Dietètica.

  • Família: Sanitat.
  • Pla d’estudis: LOGSE.
  • Duració: Dos cursos.
  • Torn: Vesprada.

NOTA: Com que es tracta d’un cicle nou, durant el curs 2022-2023 només s’oferirà el primer curs del cicle.

Unitats de competència:

1. Organitzar i gestionar, al seu nivell, l’àrea de treball assignada en la unitat/gabinet.

2. Elaborar i supervisar dietes adaptades a persones i col·lectius, segons les seues necessitats nutricionals.

3. Elaborar i supervisar dietes adaptades a pacients i col·lectius, segons la seua patologia específica.

4. Controlar i supervisar la composició qualitativa dels aliments per a determinar la seua qualitat higiènic-dietètica.

5. Supervisar la conservació, manipulació i transformació dels aliments de consum humà.

6. Promoure la salut de les persones i la comunitat a través de l’educació alimentària, mitjançant activitats de promoció i educació per a la salut.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies