Durant l’últim mes, els alumnes de màrqueting i publicitat han tingut l’oportunitat de viure una experiència enriquidora: desenvolupar un nou producte des de zero, com si anaren professionals del sector.

Aquest repte els ha exigit definir les característiques del producte que volien crear, dissenyar la seua marca -crear el logotip que la identificara, desenvolupar un storytelling que contara la història i els valors de la marca-, elaborar un prototip que complira amb les demandes del públic objectiu i el disseny de l’embalatge que permetera captar l’atenció dels clients potencials.

Es tracta d’un procés que reprodueix fidelment el que es duria a terme en el mercat real, amb totes les seues dificultats i oportunitats, i que els ha permés posar en pràctica els seus coneixements i habilitats adquirits